Mira Marković u kontaktu s ubicom Ćuruvije?

Nekadašnji zamenik načelnika Druge uprave za obaveštajni rad DB-a Dragan Filipović Fića posećuje suprugu Slobodana Miloševića u Moskvi, a telefonom se čuje sa osumnjičenim za ubistvo, Miroslavom Kurakom

  • 10

Dragan Filipović Fića, koji je u vreme ubistva vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije bio zamenik načelnika Druge uprave za obaveštajni rad DB-a i savetnik šefa tajne službe za specijalne operacije, održava kontakt između Mire MarkovićMiroslava Kuraka, osumnjičenog za ubistvo, piše "Blic".

Prema navodima lista, Filipović čak i posećuje nekadašnju šeficu JUL-a u Moskvi.

- Kurak, koji je nedavno otišao na jednonedeljni safari između Tanzanije i Kenije, tefonom je zvao Filipovića, koji živi u Šangaju, gde je pobegao u vreme "Sablje". Filipović se stalno čuje i sa bivšom predsednicom JUL-a i često je posećuje u Moskvi - kaže izvor "Blica".

Sagovornik lista naglašava da Filipović zna šta se dešavalo i šta je radio DB i da bi mogao da predoči dosta podataka o ubistvu Ćuruvije, ali i o drugim zločinima.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA

    19. januar 2014 | 12:24

    BOGATA,ZASTICENA,NAORUZANA PODACIMA O SVEMU ISVAKOME ZA NE DAJ BOZE,,,,NE BI ME CUDILO DA TAMO ZIVI U SASTAVU ZA KOJI SE NI NE SLUTI, CENA SLABOSTI MOCNIH MUZEVA KOJI ZENAMA NISU IMALI HRABROSTI DA KAZU NE JE JEZIVA, U TU JEZIVOST UBRAJAM SVU STRAHOTU UBISTAVA,ANATEMISANJA,HAPSENJA,PROGONA ,OSTALE SU NESRECNE PORODICE KAKO ONIH KOJIH VISE NEMA TAKO I ONIH KOJI SU ZBOG PRIRODE SVOGA POSLA IKADA MORALI I PRISTALI DA URADE NESTO STRASNO PO NAREDJENJU

  • Joker

    19. januar 2014 | 11:38

    Gde si pošla da cvetom u kosi?

  • kada ce te?!

    19. januar 2014 | 13:38

    Dacicu, Vucicu, vojvodo, da zvanicno od Rusa zatrazite njeno izrucenje! Da li ste vi jos uvek u "njenoj vladi" kao s kraja devedesetih, pa je se i dalje bojite! Da li se bojite Rusa, pa ne smete da ih pitate nista! Sta cekate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA