Policija usred noći upala u stan urednice Balkanista!

- Čim je počela da tone u san u sobu su ušetala dva policajca s pitanjem "Ko si ti, daj dokumenta?" U njenom stanu, u njenoj spavaćoj sobi oni traže dokumenta! Nisu se ni predstavili - priča Srećko Šekeljić, urednik "Balkanista"

  • 3

Lili Linč, urednica portala Balkanist, doživela je svojevrsnu torturu kada joj je u stan u noći između nedelje i ponedeljak, dok je spavala, bez najave i kucanja upala policija.

Urednik Balkanista Srećko Šekeljić je za "Na dlanu" ispričao šta se dogodilo.

"Lili je malo posle ponoći čula glasove, ustala je da vidi šta se dešava i zatekla otvorena vrata. S obzirom da ih nikad ne zaključavamo jer imamo još jedna sigurnosna ispred nije se zabrinula, samo se vratila u krevet," priča Srećko tok sinoćnih događaja.

"Čim je počela da tone u san u sobu su ušetala dva policajca sa pitanjem "Ko si ti, daj dokumenta?" U njenom stanu, u njenoj spavaćoj sobi oni traže dokumenta! Nisu se ni predstavili."

Lili im je objasnila da se oni nalaze u njenoj sobi, a na pitanje kako su ušli dobila je odgovor "Bila su vam otvorena vrata."

"To je nemoguće", objašnjava Srećko, "stan ima još jedna vrata koja delimo sa komšijama i neko je kroz ta vrata morao da ih pusti, nisu tek tako ušetali".

Nakon što su je isprepadali počela su i pitanja "Zašto je u Srbiji", "Koliko dugo je ovde", "Kad je prvi put došla" i "Da li joj je i dečko novinar?"

Kako im ni u jednom trenutku nije rekla da radi kao novinar, shvatila je da ovo nije samo slučajni upad. Zamolila ih je da je sačekaju ispred dok se obuče pa će im doneti dokumenta.

Nakon pet minuta pojavila se na vratima kako bi predala svoja dokumenta, ali policajaca nije bilo. Kako su ušli tako su i otišli, drsko i nenajavljeno!

"Ne znam da li je ovo bio neki vid zastrašivanja, ili politički nemar, ali i jedno i drugo je strašno", komentariše Srećko Šekeljič događaj.

MUP Srbije nije se oglasio povodom ovog slučaja.

(Telegraf.rs / Izvor: Novi magazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x

    20. januar 2014 | 16:24

    Ha,ha,ha.....da li ti stvarno misliš da su to bili policajci...

  • xyz

    20. januar 2014 | 16:25

    A, otkud ona zna da su policajci? Ako se nisu legitimisali, ko zna ko je mogao to da bude i da kaze: "Policija".

  • Т.М.

    21. januar 2014 | 08:49

    Типично за полицију.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA