KRAGUJEVAC: Maloletnik krao hleb, pečenje i novac!

Najnoviji slučaj kriminala među maloletnicima tiče se mladića od 17 godina koga policija sumnjiči za sedam krivičnih dela teške krađe. Sva dela izvršena su u proteklih desetak dana

  • 7

Kragujevačka policija uhapsila je dečaka M. T. od 17 godina zbog sumnje za niz obijanja radnji u širem centru Kragujevca.

Sve se dešava samo dan nakon što su protiv četiri dečaka starih od 14 do 16 godina podnete krivične prijave zbog krađa i prikrivanja oružja.

Najnoviji slučaj kriminala među maloletnicima tiče se mladića od 17 godina koga policija sumnjiči za sedam krivičnih dela teške krađe. Sva dela izvršena su u proteklih desetak dana.

Mladića policija tereti da je u Daničićevoj ulici u širem centru Kragujevca i okolnim ulicama obio mesaru, pečenjaru, pekaru, frizerski salon, kafić i još dva lokala. Iz njih je odnosio uglavnom novac od pazara i hranu. Vrednost oduzete robe je oko 130.000 dinara.

Kragujevačka kriminalistička policija će protiv M. T. (17) iz Kragujevca Višem javnom tužilaštvu podneti krivičnu prijavu.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    21. januar 2014 | 14:09

    Sram vas bilo, odnesu cele fabrike, a vi ni ku*cem da mrdnete. Hapsite klince koji kradu hleb.

  • Nesa

    21. januar 2014 | 13:49

    Teska kradja kupus i pečenje

  • Ivan Vozdovac

    21. januar 2014 | 14:32

    Pa kad je sve vise gladnih u ovoj jadnoj Srbiji,sta ste ocekivali da ce da umre od gladi dok vi sedite u vasim vilama i vozikate se pod rotacijom,i treba da krade hranu,ako je!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA