UDAR NA MAFIJU: Italijanska policija započela hapšenje članova Kamore

Policija je izdala 90 naloga za hapšenje i zatvorila je na desetine poslovnih objekata, uključujući barove i restorane u centru Rima, Jedan osumnjičeni 43. godišnji biznismen se ubio skočivši sa četvrtog sprata tokom policijske racije u njegovom stanu u Rimu

  • 0

Italijanska policija započela je veliku operaciju protiv organizovane kriminalne organizacije Kamore. Jedan osumnjičeni 43. godišnji biznismen se ubio skočivši sa četvrtog sprata tokom policijske racije u njegovom stanu u Rimu.

Policija je izdala 90 naloga za hapšenje i zatvorila je na desetine poslovnih objekata, uključujući barove i restorane u centru Rima, prenela je agencija AFP.

Policija je u sklopu jedne od najžešćih akcija protiv mafijaškog klana Kontini, kome je sedište u Napulju, zaplenila robu u vrednosti od oko 250 miliona evra. Klan Kontini bavi se pranjem novca i trgovinom narkoticima u regionima Kampanja i Toskana kao i u Rimu.

Vođa klana, 64. godišnji Salvatore Bota, trenutno služi zatvorsku kaznu u Napulju, a njegova supruga i bratanac, koji su optuženi da vode posao za njega dok je na izdržavanju kazne, su pritvoreni tokom najnovije policijske operacije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA