HIT: U manastiru Rukumija molitve za ženidbu i udaju!

U duhu pravoslavlja, najnovije hodočašće pomoći će onima koji su nemaju sreće u ljubavi i do sada nisu pronašli svog životnog saputnika

  • 27

Na Fejsbuk stranici Hodočašće, grupi koja, kako navode, organizuje poklonička putovanja po Srbiji i okolnim pravoslavnim zemljama, pojavile se vest da će 1. februara biti organizovan put u manastir Rukumija, gde će otac Simeon čitati molitve za ženidbu i udaju.

 

Cilj Hodočašća, kako pišu na profilu, jeste da približe ljude Bogu i pravoslavlju, kroz molitve i duhovne pouke, koje dobijaju od duhovnika, kojima ih vode.

 

U duhu pravoslavlja, najnovije hodočašće pomoći će onima koji su nemaju sreće u ljubavi i do sada nisu pronašli svog životnog saputnika.

 

- U subotu 01.02.2014. u manastiru Rukumija, otac Simeon čitaće molitve za udaju i ženidbu. Zainteresovani za putovanje, pozovite na 060/333 08 05 ili se javite porukom na našoj stranici - piše na Fejsbuk profilu Hodočašća.

 

U slučaju da ste očajni i nemate drugo rešenje, ne očajavajte već krenite na put.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA