ĐACI UHAPŠENE PROFESORKE: Linčovana je jedna divna žena

Učenici kojima je uhapšena profesorka, optužena za seksualno uznemiravanje, razredna, tvrde da je ona žrtva hajke i da ne veruju da je sposobna da učini ono za šta je optužuju

  • 8

Učenici novopazarske Gimnazije, kojima je razredni starešina nedavno uhapšena profesorka likovnog Nataša Prtinac, osumnjičena za obljubu bivše učenice, tvrde da je ona žrtva hajke.

- Smatramo da je na najgori mogući način linčovana jedna divna žena, dobar pedagog i naša druga majka, a da sudska presuda nije ni doneta. Znajući da je to osoba koja nijednog trenutka nije podigla glas na učenike, iskreno se zalagala za nas i naše uspehe, rešavala naše probleme, ne možemo da verujemo da može da učini bilo šta od onoga za šta je optužuju - naveli su učenici odeljenja IV-2, u pismu redakciji "Blica".

Oni su istakli da je njihova profesorka žrtva hajke i "priče koja sigurno ima neku pozadinu".

- Ona je prethodne tri i po godine bila deo našeg sazrevanja, iskren prijatelj, neko ko nam je još na početku prve godine rekao da je njen najveći cilj da iz Gimnazije izađemo kao ljudi. Verujemo da je svojim zalaganjem i trudom uspela od nas da stvori ljude, ali joj je nažalost uskraćena prilika da bude uz nas sada kada treba da donesemo najbitniju životnu odluku kuda i kako dalje, koji put, odnosno fakultet odabrati - dodaje se u pismu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    2. februar 2014 | 16:40

    Na koji način klinci iz jedne beogradske srednje škole izbegavaju nastavu. Prvo odaberu nekoliko manje popularnih klinaca da im posluže kao objekti, a potom realizuju priču i to sve putem SMS poruka, naravno, na kraju poruka stigne i do direktora škole. Sadržaj SMS je sledeći; Profesorka ta i ta seksualno iskorištava učenika toga i toga i to se već događa skoro godinu dana. Nastane pravi haos u školi, suspenduje se profesorka ni kriva a ni dužna samo rado obesi nekolicine učenika. Kome sada da verujemo. Činjenica je da ima egzemplara, ali to nije pravilo da bi se sada plašili svake mlađe profesorke.

  • majda

    2. februar 2014 | 16:30

    Zena ne moze biti lezbijjka jer ima decu. mozda je bi, ali to nije isto. lupa se

  • Marijana Hadzi Andrejic

    2. februar 2014 | 15:50

    Pa sto ne odu obe na poligraf i resen problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA