3

Bojnik: Opštinski odbor DS-a prešao u SNS

Većina članova opštinskog odbora Demokratske stranke i 10 odbornika te stranke u Skupštini opštine Bojnik prešli su danas u Srpsku naprednu stranku

Pet godina postojanja Srpske napredne stranke, članovi sa zastavama
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Većina članova opštinskog odbora Demokratske stranke i 10 odbornika te stranke u Skupštini opštine Bojnik prešli su danas u Srpsku naprednu stranku, potvrdio je Tanjugu dosadašnji zamenik predsednika Opštinskog odbora DS Nebojša Nenadović.

On je rekao da je na sastanku odbora od 14 prisutnih članova 13 bilo za prelazak u SNS.

– Mi smo i ranije upozoravali da se ne slažemo sa politikom koju vodi vrh Demokratske stranke ali izgleda da nas nisu ozbiljno shvatali. Nismo mogli više da ovako radimo jer niko nije poklanjao pažnju siromasnoj opštini Bojnik i nadam se da ćemo na ovaj način pomoći svim građanima da bolje žive – kaže Nenadović.

Predsednik opštinskog odbora SNS-a u Bojniku, Ivan Stojanović, pre nekoliko dana je potvrdio da odbornici DS-a žele u naprednjake i da su im tada podeljene pristupnice.

Lokalna skupština u Bojniku ima 27 odbornika. Do sada je DS imao najviše odbornika 10, SNS 6, URS 5, DS S 4 i SPS 2 odbornika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bojnik, Demokratska stranka, Izbori 2014, SNS
Popularni komentari
 • V
  Vučko ih spasao od Đilasa

  Ma sad će ovoj opštini da krene…Ha ha. Kao, imali pogrešne dresove na sebi , u novim dresovima sigurno idu do pobede,Jbt , Diznilend vam inspiracija.Ko vam je dao glasove ? Glasači SNS-a ? Svi ste za ćorku..

 • L
  Lav

  Pa 10 godina se tapkalo u mestu i zaduzivalo vreme je za promene. Treba najmanje još 10 da se očisti za velikim demokratama.

 • S
  Su021

  I tako u krug