IDU GDE JE BOLJE: Opštinski odbor LDP-a prešao u SNS

Članovi Opštinskog odbora LDP-a iz Aleksinca jednoglasno su odlučili da pređu u SNS, a razlog prelaska je što su u poltici naprednjaka i njihovog lidera "prepoznali snagu koja menja Srbiju na bolje"

  • 6

Kompletan Opštinski odbor LDP-a u Aleksincu prešao je u SNS, a dojučerašnji liberali su danas na konferenciji za medije rekli da su odluku doneli jednoglasno.

Dosadašnji menadžer LDP-a u Aleksincu Nebojša Ćirić rekao je Tanjugu da su oni bili iziritirani dolaskom bivših članova Demokratske stranke u LDP i da su, kako je navedeno, u politici SNS-a i Aleksandra Vučića prepoznali one ciljeve za koje su se zalagali i čemu su težili u LDP-u.

Predsednik Opštinskog odbora SNS-a Nenad Stanković rekao je da su novi članovi koji dolaze iz LDP-a u poltici naprednjaka i njihovog lidera "prepoznali snagu koja menja Srbiju na bolje".

Pet odbornika koji su ranije napustili DS, saopštili su krajem prošlog meseca da su pristupili aleksinačkom LDP-u i kao razlog pristupanja naveli da u Srbiji "jedino Čedomir Jovanović dosledno nastavlja politiku Zorana Đindjića".

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA