Da li je Bosna nasiljem na ulicama konačno krenula ka Evropskoj uniji?

- Ako me pitate da li je dobro, kako god to strašno izgledalo, ja ipak mislim i odgovorno tvrdim da je samim tim BiH krenula ka i u EU - rekao je o protestima poslanik Evropskog parlamenta Jelko Kacin

  • 14

Poslanik Evropskog parlamenta Jelko Kacin izjavio je da je demonstracijama u Tuzli od pre tri dana, i kasnije u drugim gradovima, Federacija BiH preskočila “dva nivoa” i da je samim tim krenula ka Evropskoj uniji.

Posle toga što se desilo u Tuzli i drugim gradovima Federacije BiH, političarima treba da bude jasno da nema više nedodirljivih i da će stvari krenuti u pravcu kojim oni to nisu želeli.

- Ako me pitate da li je dobro, kako god to strašno izgledalo, ja ipak mislim i odgovorno tvrdim da je samim tim BiH krenula ka i u EU - rekao je Kacin u emisiji “Intervju 20”, sarajevske BHT 1.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savahudin

    8. februar 2014 | 23:10

    Sta je ovo ba? Mi zelimo koru hljeba a ne nikakvu EU!!!

  • Saka

    8. februar 2014 | 23:04

    A kako drugacije u EU nego nasiljem. Nismo naivni ovaj put. Znamo da je ovo u federaciji ustvari pokusaj da se nasilje prelije u Republiku Srpsku...ali nece vam uspeti :)

  • bad boy

    8. februar 2014 | 23:18

    Nije krenula u EU nego je za hljebom krenula realno takvo stanje je i kod nas u RS netreba paliti vlasnistvo drzave ali im zato treba popaliti kuce i vikendice ma i to im je malo kad su se nakrali za 5 generacija a narod cuti dokle vise kada ce postojati srednji stalez

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA