Jovičić: Povratak Đilasa značio bi sunovrat Beograda

- Tražimo podršku u Beogradu, kako bi se SNS izborila sa najvećom pošasti, a to je borba protiv korupcije u glavnom gradu - kaže funkcioner SNS-a

  • 5

SNS smatra da će se, ukoliko se Dragan Đilas vrati na mesto gradonačelnika, nastaviti ekonomski sunovrat Beograda, izjavio je Aleksandar Jovičić.

Kandidat naprednjaka za odbornika je rekao i da će prioritet SNS u narednom periodu biti bezbednost dece i dodao da se ta stranka neće ponašati populistički i završavati građevine za pet šest meseci da bi one bile otvorene pred izbore.

- Pola milijarde dinara uloženo je u školu, a dobili smo krov koji nije adekvatno urađen i prokišnjava i zid koji očekujemo da se sruši", rekao je Jovičić i dodao da je projekat izgradnje škole bio poput projekta rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, gde je jedna firma dobila 600 miliona dinara više da bi obavila taj posao - rekao je on.

Jovičić je rekao da SNS želi da spreči nasilje i opijate u školama i da unapredi borbu protiv onih koji truju decu.

On je naveo i da u Beogradu postoji 201 osnovna škola, a da je cilj naprednjaka da u svakoj od njih bude video-nadzor.

- Tražimo podršku u Beogradu, kako bi se SNS izborila sa najvećom pošasti, a to je borba protiv korupcije u glavnom gradu - zaključio je Jovičić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    12. februar 2014 | 14:07

    A sa vama bi procvetali :-) :-) :-) Tragedija

  • Batez

    12. februar 2014 | 13:36

    Ma samo vi da nam ne sredite nasilje i opijate,vidim u Novom Sadu kako ste dobri,unistili ste najlepsi grad u Srbiji,kriminal i nasilje nikad veci,to je vas uspeh,dalje od Bg-a!

  • bokac

    12. februar 2014 | 15:27

    LJUDI JA NISAM VIDEO DA SE NEKO NEKOG OVAKO PLASI KAO SNS DJILAS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA