Uhapšena četiri policajca, ocinkarili ih dileri droge

Akcija "lova" na korumpirane policajce u Hrvatskoj počela je, navodno, pre šest meseci kada je uhapšena grupa istarskih dilera koja je, potom, "cinkarila" svoje policijske ortake

  • 2

Pripadnici Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije (USKOK) iz Rijeke uhapsili su četiri policajca operativaca iz Odeljenja kriminalističke policije istarske Policijske uprave, potvrdila je "Glasu Istre" porparol Direktorata MUP-a Hrvatske Jelena Bikić.

 

Bikić za sada nije mogla da otkrije detalje akcije, odnosno zbog čega su "pali" policajci, samo je navela da se radi o krivičnom delu iz nadležnosti USKOK-a. Kako dnevnik saznaje, reč je o pripadnicima Odeljenja za droge, umešanim upravo u poslove s drogom.

 

 

Akcija "lova" na korumpirane policajce počela je, navodno, pre šest meseci kada je uhapšena grupa istarskih dilera koja je, potom, "cinkarila" svoje policijske ortake.

 

Za sada je nepoznato da li je reč o krijumčarenju ili primanju mita za prikrivanje krijumčara i da li se radi o široj policijskoj akciji.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA