Vučić: Da Srbija već 2020. bude uređena evropska zemlja

Predsednik SNS-a poručio je prilikom posete Pukovcu da je sada, kada su otpočeli pregovori sa EU, važno ozbiljno se posvetiti poslu kako bi Srbija već 2020. bila uređena evropska zemlja

  • 11

Predsednik  SNS-a, Aleksandar Vučić, poručio je danas u Pukovcu da je Srbija otpočela pregovore sa EU i da je sada važno doneti odluku "da ćemo se ozbiljno posvetiti poslu i da već 2020. godine budemo uređena evropska zemlja"  

U nastavku kampanje na jugu Srbije, Vučić je podsetio da su za godinu i po dana otvoreni pregovori sa EU, ukazujući da su taj posao drugi završavali za više od 10 godina.

- Kada sam bio u Briselu, bila je istaknuta zastava Srbije pored zastave EU. Ja nemam nikakav idolopoklonički odnos prema EU, ali posle toliko godina, čujete toliko reči hvale na račun naše zemlje, a znamo da mi to možemo još mnogo bolje, samo nam je potrebna zdrava ekonomija - rekao je Vučić.

On je najavio da će do kraja juna biti donet paket novih zakona među kojima su zakoni o državnim službenicima, o radu, o privatizaciji i stečaju, planiranju i izgradnji.

- Usvajanje tih zakona neophodno je kako bismo imali više investicija - istakao je Vučić i poručio da neće biti lako, da neće lagati građane i "pričati šarene laže".

- Mi više nikoga ne lažemo. Ako ne lažemo strance, ni Nemce, ni Ruse, ni Amerikance, već im govorimo istinu i sprovodiomo u delo ono što se dogovorimo. Najmanje imamo prava da lažemo svoj narod - istakao je Vučić u Pukovcu.

On je reako da se početkom sledeće godine može živeti bolje, ukoliko budemo štedeli u javnom sektoru i ako se taj novac iskoristi na najpametniji način.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gosa

    15. februar 2014 | 12:51

    1991. kad su ista ova gospoda vladala Srbijom,imao sam 23,2020 cu imati 51.Prostom racunicom (s tim da stvarno budemo uredjena zemlja 2020,sto naravno nema sanse)dolazimo do toga da se ti likovi punih 28 godina zajebavaju sa mojim zivotom.Mnogo je,kume.

  • Englez

    15. februar 2014 | 12:47

    Prvo financiraj crveni krst da se ne zatvore narodne kuhinje. Narod je gladan.

  • romanticni zmaj

    15. februar 2014 | 13:11

    do tad ce nestati eu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA