USKORO: Nova komisija za istragu Đinđićevog ubistva!

Članovi komisije za pronalaženje naručioca i finansijera ubistva Zorana Ðinđića biće - Marko Kljajević, nekadašnji sudija koji je gotovo do kraja sudio u postupku za atentat na Ðinđića, zastupnik premijerove porodice Rajko Danilović, narodni poslanik Olgica Batić i advokat Ante Bošković

  • 8

Uskoro će biti formirana nova komisija za pronalaženje eventualnih naručioca i finansijera ubistva srpskog premijera Zorana Ðinđića, piše "Blic".

 

Kako taj list navodi, članovi komisije biće Marko Kljajević, nekadašnji sudija koji je gotovo do kraja sudio u postupku za atentat na Ðinđića, zastupnik premijerove porodice u tom postupku Rajko Danilović, narodni poslanik Olgica Batić i advokat Ante Bošković.

 

U komisiji će, dodaje beogradski dnevnik, biti i predstavnici Bezbednosno-informativne agencije, Tužilaštva za organizovani kriminal, kao i ministarstava pravde i unutrašnjih poslova.

 

 

List precizira da se komisija formira na inicijativu dela budućih članova i njima je podstrek za početak istrage bio zahtev četiri poslanika glavnih političkih grupa u Evropskom parlamentu, među kojima je i izvestilac za Srbiju Jelko Kacin, da se rasvetli pozadina ubistva Ðinđića.

 

Prvi radni sastanak održan je nedavno kod prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, piše dalje "Blic" i dodaje da su tada izneti predlozi o tome koji će sve biti ciljevi komisije, koja će zvanično biti formirana u martu.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &&&

    23. februar 2014 | 10:42

    Pare su otisle odavno.srbija je za ulaganje isto kao kada u okean bacis sumecu tabletu!!

  • reni

    23. februar 2014 | 11:38

    E da je ovaj covek ziv ko zna gde bi mi sad bili...

  • nole

    23. februar 2014 | 11:00

    Neko ce biti nervozan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA