Prokockao pare, pa prijavio da je opljačkan

Student iz Subotice policiji je rekao da su ga pretukla i opljačkala dvojica muškaraca u blizini Železničke stanice u Novom Sadu. Prilikom istrage policija je otkrila da je mladić lagao

  • 9

Subotičanin koji studira i boravi u Novom Sadu, prijavio je policiji da su ga u blizini Železničke stanice napala dvojica muškaraca, isekli po vratu i uzeli pet hiljada dinara. Nakon istrage utvrđeno je da je mladić izmislio priču i da je novac izgubio kockajući se.

Subotičanin je policiji rekao da ga je jedan muškarac pretnjom pištoljem primorao da ode do obližnjeg solitera, gde ga je navodno sačekao još jedan mladić. Oni su osumnjičenog pretukli, isekli po vratu i uzeli pet hiljada dinara, prenosi Alo.

Policija je otkrila da je čitava priča izmišljena i da je student taj novac prokockao. On je nožem sebi naneo nekoliko povreda po vratu i glavom lupao u zid, u nadi da će napraviti identične povrede, koje je opisao da su mu naneli “presretači”, posle čega je otišao u policiju da prijavi razbojnike.

Zbog lažnog prijavljivanja krivičnog dela policija će protiv mladića podneti krivičnu prijavu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA