Dečak (13) se ubio jer je potrošio previše para na igrice!

On je bio veoma iznenađen količinom novca koju je potrošio i vidno uznemiren, jer je znao da njegova porodica ne može sebi da priušti takav luksuz

  • 2

Henri Tetersal (13) iz Lankašira u Velikoj Britaniji, obesio se nakon što je sa majčine kreditne kartice potrošio 500 evra na preuzimanje Xbox igrica sa interneta. Telo dečaka pronašla je njegova sestra Holi Tetersan (16) u spavaćoj sobi.

 

U toku istrage njegova majka Eva Tetersan (35) izjavila je da je razgovarala sa svojim sinom kada je primetila stanje na računu.

 

On je bio veoma iznenađen količinom novca koju je potrošio i vidno uznemiren, jer je znao da njegova porodica ne može sebi da priušti takav luksuz.

 

 

- Kada je shvatio da je za četiri dana potrošio 500 evra na igrice, bio je istinski zapanjen i rekao da želi da taj novac vraćamo od njegove ušteđevine - rekla je majka.

 

Dečak, kome je inače dijagnostikovan poremećaj pažnje i hiperaktivnosti, toga dana vratio se iz škole kao đak nedelje. Kada mu je majka rekla šta je uradio, popeo se u svoju spavaću sobu, gde je njegovo obešeno beživotno telo pronašla sestra nepunih sat vremena kasnije.

 

Uz pomoć komšija majka je pokušala da spasi sina, ali on je preminuo ubrzo u bolnici.

 

 

Islednik Ričard Tejlor smatra da, iako se bez sumnje obesio, dečak nije imao nameru zaista da oduzme sebi život i da nije bio svestan da će upravo to biti posledica.

 

- Ja sam uvek sumnjičav i skeptičan kada su u piranju namere dece i mislim da oni zapravo ne razumeju šta će im se dogoditi. To što je ostavio otvorena vrata sobe govori mi da je želo da ga pronađu - izjavio je Tejlor.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.cu.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA