Pomozite malom Vladi da nastavi borbu za život!

Vladimir Đorđeviću, komi je oboleo od kompleksne epilepsije, uspešno je završena intervencija na srcu, koja je bila neophodna kako bi dečak mogao da nastavi lečenje bez rizika od neurovaskularne embolije. Operacija srca je izvršena u Turskoj, dečak se sada oporavlja, ali mu je potrebna novčana pomoć kako bi nastavio izlečenje primarne bolesti

  • 5

Vladimir Đorđević iz Pančeva, koji je oboleo od kompleksne epilepsije i kome je ustanovljena cista na mozgu, do skoro je još teže podnosio svoju bolest, jer su se u međuvremenu stvorili problemi sa srcem. Vladi je 17. februara u Turskoj izvršena uspešna intervenciju na srcu i sada je ovaj dečak spreman da nastavi borbu za konačno ozdravljenje.

Njegov otac Siniša Đorđević je javio Telegrafu da se dečak oporavlja i zahvalio se svima koji bodre Vladu i daju mu snage da nastavi svoju borbu. Ovaj zahvalni otac je ostavio poruku zahvalnosti ljudima koji prate Vladimirov oporavak na Fejzbuk stranici "Podrška za Vladu".

- Dragi prijatelji da vas obavestimo da se Vlada dobro oporavlja , vratili smo se i nastavljamo sa borbom za konacno ozdravljenje , Vladimir je poneo dobro put u povratku i sve vas pozdravlja, idemo dalje u njegovom izlečenju i dajmo mu podrsku za nastavak borbe - napisao je Siniša Đorđević.

Sada Vladimiru sledi operacija malignog tumora drugog stepena, koji su dijagnostikovali stručnjaci u Moskvi, gde bi operacija trebalo i da se izvrši.

Borba roditelja za život sedmogodišnjeg sina Vladimira Đorđevića iz Pančeva još traje, i iako je urađena već jedna operacija na mozgu, moskovski lekari su na poslednjem simpozijumu potvrdili da je potrebna i druga koja će koštati 40.000 evra. Tada su lekari otkrili i da je pre toga neophodno da dečak ode na operaciju srca koja bi sprečila neurovaskularni rizik od embolije.

Sada kada je operacija srca uspešno završena, mali Vlada može da nastavi svoju borbu za život.

Svi koji žele da pomognu, mogu to učiniti uplatom novca na dinarski žiro račun Siniše Đorđevića 340-32110017-94 kod "Erste banke" sa naznakom "Pomoc za Djordjević Vladimira." Kontakt telefon 0646767371

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanjica

    27. februar 2014 | 18:28

    Državi reaguj! Deca nam umiru zbog "šake dolara" jer roditelji nemaju dok se drugi valjaju u parama koje su stekli na mutne radnje. Oduzimaj bre i daj za ovu dečicu!

  • Vladan

    27. februar 2014 | 18:10

    Marinella, pomogne ko moze!!!

  • x

    27. februar 2014 | 17:11

    SMS broj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA