Stefanović: Nema koalicije sa Đilasom!

- Posle svega što je uradio u poslednjih desetak godina, i načina na koji je stekao milione i zadužio Beograd, ne mislim da bi mogao da uradi za građane nešto dobro - kaže potpredsednik SNS-a

  • 4

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je da mesto u budućoj vladi nikome nije zagarantovano, da SNS razmišlja o najširoj mogućoj koaliciji, ali da on lično ne vidi svoju stranku u koaliciji sa Draganom Đilasom.

 

- Posle svega što je uradio u poslednjih desetak godina, i načina na koji je stekao milione i zadužio Beograd, ne mislim da bi mogao da uradi za građane nešto dobro - ocenio je Stefanović za "Novosti".

 

Upitan da li misli da su socijalisti iskreni u borbi protiv korupcije i kriminala on kaže da je na njima da to dokažu, a građani će na izborima proceniti kakvo je njihovo zalaganje. "Neću ja to da ocenjujem", rekao je potpredsednik SNS.

 

 

Na pitanje da li će posle izbora SNS praviti širu koaliciju ili će se odlučiti za manje partnera on kaže da bez obzira na broj osvojenih glasova SNS-u nije cilj da prigrabi što više vlasti, već razmišlja o najširoj mogućoj koaliciji.

 

- Znam da pojedine partije pričaju da su se već dogovorile sa nama, ali to nije istina. Ko će činiti vladajuću koaliciju i da li će SNS biti u njoj reći će građani na izborima. Želimo da sarađujemo samo sa onima koji svojim delima, a ne samo rečima, podržavaju našu borbu protiv korupcije i onima koji žele brže u reforme - rekao je Stefanović.

 

On, međutim, dodaje i da nije nemoguće da se veći broj stranaka posle izbora udruži kako bi ih sprečili da formiraju vladu ili da makar umanje njihovu ulogu.

 

 

Na pitanje da li je tempirano da se slučaj "Lazarević" otvori baš u kampanji, on kaže da SNS o tome ne odlučuje, već to rade državni organi, kao i da je u ovom slučaju važnije zašto se ovo pitanje nije otvorilo ranije, a ne kada je otvoreno.

 

Povodom spekulacija da bi Darko Šarić mogao da bude uhapšen malo pre izbora Stefanović kaže da o tome ne zna ništa, jer su istrage uvek tajne, ali da će za Srbiju biti dobro bilo kada da bude uhapšen.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. februar 2014 | 09:35

    A sta je to uradio i kako je stekao milione? Jel ti krivo sto i ti nisi stekao milione? Pa uhapsite ga bre brate, ako je radio nelegalno. Ako mu samo zavidite onda to nije lepo...

  • Kigo

    28. februar 2014 | 09:44

    Pa vec ste u koaliciji sa djavolom....

  • Marko

    28. februar 2014 | 13:45

    Molim telegraf bez cenzure,hvala!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA