Odbio seks sa napaljenom šeficom, ona ga otpustila

Džekson je na sudu izjavio da su ga žene u kompaniji tretirale kao "parče mesa", seksualno ga uznemiravajući na radnom mestu

  • 13

Džozef Džekson Erl, mladi računovođa sa Menhetna, tužio je kompaniju u kojoj je radio i tražio odštetu nakon što su ga otpustili, jer je odbio seks sa nadležnima.

Džekson je na sudu izjavio da su ga žene u kompaniji "Open komjunikejšns Omnimedia" tretirale kao "parče mesa", seksualno ga uznemiravajući na radnom mestu, objašnjavajući da je sedam meseci trpeo grljenja, šaputanja na uvo i iznenade poljupce od pohotnih saradnica.

On tvrdi da mu je glavni strategijski menadžer, Seli O'Daud, rekla kako obožava mlade, tamnopute hispano momke i kako joj se "jako dopadaju njegove grudi u toj beloj košulji".

O'Daudova je navodno pred klijentima, čiji proizvodi su bili kondomi, govorila o Džeksonovom penisu, komentarišući kako "je taj kondom sigurno mali za njega".

Ovo uznemiravanje, prema njegovom svedočenju, nije doživeo samo od O'Daudove. Još jedan supervizor, Ketrin Kampisano, uputila mu je otvorenu poruku i poziv na seks, da bi ga kasnije obasipala porukama u kojima deli sa njim svoje fantazije da je on njen sledeći dečko.

Kada više nije mogao da izdrži uznemiravanje, požalio se glavnom direktoru kompanije, koji ga je zbog toga navodno ismevao pred ostalim kolegama. Ubrzo nakon toga je otpušten.

Džekson je izjavio da se oseća poniženim i degradiranim, tražeći od kompanije odštetu, međutim kompanija se još uvek nije iznela svoj komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Srbin

    28. februar 2014 | 16:18

    Ono kada citas a prosto ne vjerujes

  • Tra la la

    28. februar 2014 | 16:05

    ahahaha da i ovako nesto procitam. da li je moguce??? on ih je sve uporno odbijao??? crnjo svaja ti cast... ti si covek za ceo zivot.

  • Paracinac

    28. februar 2014 | 16:36

    Ja sam pristao i nisam se pokajao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA