ROZE TRKA: Podrška ženama obolelim od raka

Rekreativna manifestacija humanitarnog karaktera, Roze trka, održava se u subotu 8.marta na Adi Ciganliji. Manifestacija se tradicionalno organizuje širom sveta kao podrška ženama obolelim od raka dojke

  • 0

Povodom Međunarodnog dana žena i Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, na Adi Ciganliji će u subotu, 8. marta, biti organizovana "Roze trka" sa ciljem podizanja svesti javnosti o značaju prevencije raka dojke.

Alpha Bank će, kao glavni pokrovitelj ove manifestacije i veliki borac protiv raka dojke, obezbediti opremu  i poklone za sve učesnike trke.

Alpha Bank je, putem svoje MasterCard Hvala kartice, već više od četiri godine aktivni učesnik u borbi protiv raka dojke i jedan od najznačajnijih donatora programa "Srbija protiv raka" Ministarstva zdravlja.

Prilikom svake transakcije MasterCard Hvala karticom Alpha Bank odvaja deo svojih sredstava u fond Nacionalnog programa za prevenciju raka dojke. Do sada su izdvojena sredstva u vrednosti od gotovo 27 miliona dinara koja su upotrebljena za opremanje onkoloških klinika širom Srbije novim uređajima za ranu detekciju raka dojke.

Rekreativna manifestacija humanitarnog karaktera, Roze trka, održava se širom sveta kao podrška ženama obolelim od raka dojke. Po prvi put u Srbiji, Roze trka će se održati u subotu, 8. marta, tačno u podne, na kružnoj stazi oko Savskog jezera.

Svi zainteresovani učesnici će moći da se prijave za trku isti dan od 10.30 do 11.50 časova na startu, tj. cilju trke, kod restorana "Jezero". Pravo na učešće imaju svi oni koji žele da pruže podršku i pomoć majkama, sestrama, ćerkama ili prijateljicama obolelim od karcinoma dojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA