Šveđani traže "vruće" medicinske sestre!

Stokholmska bolnica reklamnom kampanjom uspela da skrene pažnju, prijave za posao ne prestaju da stižu

  • 1

Označen kao seksistički, oglas stokholmske bolnice u kome se traže "vruće medicinske sestre" ovih je dana digao prašinu u Švedskoj, pa je bolnica bila primorana da se ograđuje, navodeći da je reč o šali.

Naime, reklamnom kampanjom su hteli privući pažnju, a tvrde da su im u stvarnosti najbitnije kvalifikacije. U kontroverznom oglasu piše: 'Tražimo motivisane i profesionalne devojke sa smislom za humor. Poželjno je da su 'vruće' poput onih s televizije, a nije na odmet ni da imaju završenu školu za medicinske sestre".

Iako je iz oglasa sasvim jasno da je reč o šali, s obzirom da se kvalifikacija za posao navodi tek usputno, one koji su se okomili na švedsku bolnicu najviše muči činjenica da je uz biografiju potrebno dostaviti i sliku, prenose švedski mediji.

Jirgen Anderson, jedan je od onih iz bolnice koji su podržali ideju za provokativnu reklamu. On tvrdi da je jako zadovoljan kampanjom jer je uspela da skrene pažnju, pa prijave za posao ne prestaju da stižu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • msikuljak

    2. mart 2012 | 18:41

    Има ли ико, или морам ја, рећи да изрази hot girl, hot body, не значе врело, већ згодно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA