Selaković: SNS ne gomila probleme, rešava ih!

- Smatram da smo pokazali kako se ozbiljno rukovodi državom i ozbiljno razgovara i sa političkim neistomišljenicima - kaže potpredsednik SNS-a

  • 1

Potpredsednik SNS Nikola Selaković izjavio je da je ta stranka pokazala da ne gomila probleme već da ih rešava.

Selaković je u razgovoru sa građanima Surdulice naveo da je izborna kampanja u svakom slučaju drugačija od prethodnih, da je najkraća i najjeftinija i da se i time pokazuje briga za građane.

On je rekao i da je kampanja SNS drugačija u odnosu na ostale jer njen lider Aleksandar Vučić, funkcioneri i aktivisti nisu prezali od toga da idu tamo gde je ljudima najgore i to ugledajući se na Vučića koji je to radio i pre kampanje.

Vučić je time pokazao da je SNS stranka koja rešava probleme, ne gomila ih, ne zapušta privredu, državu, nego gleda kako probleme da rešava.

Selaković je rekao da su to problemi koji su 100 odsto nastali kada SNS nije bila na vlasti, ali ozbiljno pristupa rešavanju svih problema.

- Smatram da smo pokazali kako se ozbiljno rukovodi državom i ozbiljno razgovara i sa političkim neistomišljenicima i kako ozbiljno treba da se ponaša i u predizbornoj kampanji - rekao je Selaković.

On je rekao da je korupcija bila i da i dalje jeste zastupljena u pravosuđu, u privrednom sektoru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    12. mart 2014 | 13:22

    Zqto ste prodali zapise nbs jyce po kamatnij stopi od 9,8%?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA