POMOZITE I VI: Pridružite se potrazi za nestalim malezijskim avionom

Jedna američka satelitska kompanija pokrenula je kampanju kako bi se što pre ušlo u trag nestalom avionu. Ona objavljuje fotografije visoke rezolucije koje bi mogle da pomognu u pronalaženju, letelice kojoj se izgubio svaki trag

  • 17

Ceo svet je usmeren na potragu malezijskog aviona boing 777 koji je nestao sa 227 putnika i 12 članova posade. Ako ste se i jednom zapitali da li i vi možete da pomognete u potrazi za nestalom letelicom - odgovor je da!

Naime jedna američka satelitska kompanija pokrenula je svoju kampanju da se što pre uđe u trag nestalom avionu. Ta kompanija objavljuje fotografije visoke rezolucije koje bi mogle da pomognu u pronalaženju letelice kojoj se izgubio svaki trag, prenosi Vol Strit Žurnal.

Cilj je da što više ljudi svakodnevno pregleda njihove fotografije jer se možda baš na nekoj od njih nalazi nestali malezijski avion.

Ako želite i vi da se priključite potrazi to možete učiniti ako odete na sajt www.tomnod.com/nod/challenge/malaysiaairsar2014

Za sada je fotografisano 3.200 kvadratnih kilometara.

Podstimo, potraga za nestalim malezijskim boingom 777 nastavljena je na čak 27.000 kvadratnih nautičkih milja. Čak 49 brodova i 32 letelice uključeni su u potragu za boingom koju je zasenio jedan neprijatan događaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrach

    12. mart 2014 | 21:54

    Kao da ga je neko stavio u dzep u nameri da okrene svetsku paznju sa nekih drugih stvari. Sve je to cudno

  • Baki

    12. mart 2014 | 21:51

    Od tolikih Satelita da nisu u stanju naci bar jedan Dio Aviona , ako je Srusen ? Zašto služi Crna Kutija u Njemu ? Žalim Putnike koji su se nasli u Njemu .

  • Edmond

    12. mart 2014 | 22:49

    Mislim da je taj avion završio u nekom hangaru I da se farba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA