MIROVIĆ ZA TELEGRAF: Ovo mi je najslađa pobeda u životu!

- Građani su odabrali program i ako eventualbo bude koalucije biće to sa partijama čije ideje ne osdskaču od našiih - kaže potpredsednik SNS-a

  • 3

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović kaže za Telegraf.rs da mu je pobeda naprednjaka na vanrednim parlamentarnim izborima i osvojenih 157 mandata najslađa u životu!

 

- Ja sam jako zadovoljan ovakvom pobedom. U politici sam od 1990. godine i ovakav uspeh ne pamtim. Ovo je jedna fantastična pobeda podržana od naroda koja će nam pomoći da poboljšamo stanje u ekonomiji i privredi. Očekuje nas velika odgovornost, ali i obećavamo politička stabilnost u naredne četiti godine - kaže on.

 

Prema njegovim rečima ovo je jasna poruka svima da je SNS strožer stabilnosti ali i političkog puta za koji su građani glasali.

 

- Građani su odabrali program i ako eventualbo bude koalucije biće to sa partijama čije ideje ne osdskaču od našiih - kaže Mirović.

 

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drazo

    16. mart 2014 | 23:01

    Dobili ste blagoslov od naroda da nam konacno dokusurite i razjebete zemlju, promenite ustav kako bi nas sto pre rasparcali, udjite u EU i NATO, jer to su nasi dugogodisnji prijatelji! Srbijo stidi se predaka!

  • PopBrazil

    17. mart 2014 | 03:34

    Videćemo vas za 4 godine! Ako nešto ostane iza vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA