SNS: Vučiću odrešene ruke za pregovore o Vladi

- Svako ko želi da s dobrim idejama i dobrim radom pomogne da se Srbija vrati na pravi put uvek je dobrodošao - rekao je potpredsednik naprednjaka Bratislav Gašić

  • 1

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) trebalo bi da zaseda do kraja ove sedmice kako bi Aleksandru Vučiću dalo odrešene ruke da pregovara o formiranju nove vladajuće koalicije, kaže potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić.

 

- Kao vojnik stranke i neko ko poštuje sve stranačke odluke, poštovaću svaku odluku koju Predsedništvo SNS bude donelo o budućim koalicionim partnerima, iako bi mi lično smetalo da sa mnom u vladi sede oni koji su do juče zagovarali nemire na ulicama i rušenje Srbije - rekao je Gašić komentarišući najavu lidera naprednjaka da će o budućoj vladi razgovarati i s Draganom Ðilasom.

 

Gašić je za "Danas" rekao da bi mu smetalo da sedi sa onima koji su Miroslava Miškovića delegirali za budućeg premijera Srbije.

 

 

Na pitanje zašto je uopšte neophodno razgovarati sa DS posle onoliko ružnih reči u kampanji, Gašić je rekao da iz SNS za DS niko nije ništa ružno rekao, a da je Vučićev poziv znak poštovanja onog dela Srbije koji je glasao za tu opciju.

 

Gašić, koji, kako kaže, može da razume svaku opozicionu priču, ali ne kritiku, radi kritike, smatra da je rano da se govori o koalicijama, ali da će SNS razgovarati sa svima koji mogu da pomognu Srbiji.

 

Na pitanje da li je, kako pojedini mediji pišu, NDS Borisa Tadića poželjan koalicioni partner, i ima li istine da je za SNS prihvatljiv SPS, ali ne i PUPS i JS Dragana Markovića Palme, Gašić je ponovio da je rano govoriti sa kim će SNS u koaliciju.

 

- Svako ko želi da s dobrim idejama i dobrim radom pomogne da se Srbija vrati na pravi put uvek je dobrodošao - naglasio je Gašić.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VELKO

    19. mart 2014 | 08:14

    Čitam da hoćete da pozovete Dačića i Tadića. ZNAČI NIŠTA OD BORBE PROTIV KORUPCIJE. Ko je tamo od njihovih kadrova pošten?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA