Gašić: O koalicijama krajem nedelje

Potpredsednik SNS-a je rekao da bi sednica Predsedništva stranke trebalo da bude održana do petka i da će se na njoj razgovarati o eventualnim koalicijama

  • 1

Potpredsednik SNS-a, Bratislav Gašić, rekao je da bi sednica Predsedništva te partije, na kojoj će se razgovarati o mogućim koalicijama, trebalo da bude održana do petka.

 

- Da li će biti održana do kraja nedelje zavisi od obaveza predsednika stranke - naveo je Gašić, uz napomenu da je u ovom trenutku rano da se kaže koje su stranke poželjne u budućoj vladi.

 

 

On je ponovio stav lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, koji je u noći izborne pobede njegove stranke izjavio da je "SNS spremna da razgovara sa svima koji misle dobro Srbiji".

 

Gašić je nakon 48,34 odsto osvojenih glasova na republičkim izborima i 46 odsto glasova u Vojvodini, poručio vojvođanskom rukovodstvu da je "vreme da odu" pitajući ih s kojom podrškom vode Vojvodinu.

 

- Ali vlast je slatka i oni ne vide trunku politčkog blama - prokomentarisao je potpredsednik SNS-a, ocenjujući da je Vojvodina pod vladavinom Bojana Pajtića potpuno uništena.

 

 

Komentarišući uspeh SNS-a u Kruševcu, gde je ta partija osvojila 57,91 odsto podrške birača, Gašić je ocenio da takav uspeh obavezuje, ali i da su građani u prethodne dve godine prepoznali nesebičan i pošten rad.

 

Upitan da li se mogu u narednom periodu očekivati vanredni lokalni izbori, Gašić je naveo da očekuje velike probleme sa koalicionim partnerima u pojedinim gradovima, ali nije želeo da kaže o kojim partnerima je reč jer "mnogo je ružnih reči tokom kampanje izgovarano o Srpskoj naprednoj stranci".

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    19. mart 2014 | 20:23

    Tebi se ljulja stolica, malo te je Vucko odaljio od sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA