HRABRA SUNČICA: Evo kako je prodavačica isterala naoružanog lopova iz radnje! (VIDEO)

Ova dramatična situacija odgirala se prošle nedelje u centru Beograda. Naoružani lopov ušao je u prodavnicu i zatražio novac od prodavačice koja je, nećete verovati, uspela da ga otera bez upotrebe sile!

  • 18

Kad je ušao u prodavnicu lopov je izvadio pištolj. Prodavačica je odmah napomenula da ga snimaju kamere i pokazala mu gde se one nalaze. Uprkos tome, on je i dalje insistirao da mu ona preda novac, pa je više puta ponovio "Daj pare!".

Prodavačica je zatim ustala sa stolice u kojoj ju je zatekao, razdrala se na njega i prstom mu pokazujući ka izlazu, rekla da izađe napolje. Lopov se, iznenađen reakcijim radnice, ne videvši da se ona uplašila, odmah pokupio i otišao!

Hrabra prodavačica, po imenu Sunčica, izašla je zatim za njim da vidi da lopov ne uđe u radnju pored, gde takođe radi jedna devojka. Kad je videla kako je on već zamakao na kraj ulice, pozvala je policiju, piše Alo.

Patrola je uzela snimak i ubrzo identifikovala lopova koji je odmah uhapšen. Radi se o prestupniku koji je pušten iz zatvora 2012. godine.

Evo kako je sve to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA