Muškarac poginuo, a beba se nagutala dima u požaru na Miljakovcu!

Požar je izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, u sobi površine 10 kvadratnih metara, gde je zatečeno ugljenisano telo muške osobe

  • 0

U požaru koji je oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog stana su se nadisali dima.

 

Kako je izjavio Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević, požar je izbio u stanu u prizemlju, u sobi površine 10 kvadratnih metara, gde je zatečeno ugljenisano telo muške osobe.

 

Pri tom su se žena i dete iz stana iznad nadisali dima, naveo je Milošević i dodao da su intervenisala dva vatrogasna vozila sa devet vatrogasaca - spasilaca.

 

 

Uzrok požara i materijalnu štetu utvrdiće nadležni organi, dodao je Milošević.

 

Portparol Hitne pomoći Nada Macura potvrdila je u izjavi Tanjugu da je konstatovana smrt starijeg muškarca, da se dečak uzrasta samo godinu dana nadisao dima i sa majkom je prevezen u Dečju kliniku u Tiršovu ulicu.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA