U ovim ulicama je najveći kolaps zbog kiše u Beogradu

Beograd je od jutros u kolapsu zbog kiše, a kritično je na ulasku u Terazijski tunel u Dečanskoj, kao i na potezu od Autokomande do Slavije

  • 4

Saobraćaj u Beogradu jutros je pojačan na prilazima gradu i usporen zbog kiše, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

On je rekao da su zabeležene velike gužve na potezu od Autokomande do Slavije, kao i na ostalim prilazima ovom kružnom toku.

- Kritično je na ulasku u Terazijski tunel u Dečanskoj, a specifična je situacija na Keju oslobođenja u Zemunu koji je neprohodan zbog kuljanja vode iz šahtova - rečeno je za "Blic"  iz Žutog taksija.

OTKRIVAMO: Zašto je u Beogradu uvek kolaps u saobraćaju kad pada kiša? (FOTO)

Saobraćaj je povremeno pojačan i zbog kiše usporen na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu i Smederevskom putu, u delu od Mokrog Luga u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić.

I na Lazarevačkom drumu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom putu, u pravcu prema centru grada, saobraćaj je povremeno pojačan i usporen zbog kiše, istakao je Ivetić.

OPASNOST OD POPLAVA: Širom Srbije pada kiša

Na beogradskim ulicama saobraća 1.335 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.097 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    14. maj 2014 | 11:09

    ""Београд на води"" Наш Председник је одржао обећање

  • Bakster

    14. maj 2014 | 10:43

    Propaganda medija!Nema kise!

  • Veliki Strumpf

    14. maj 2014 | 12:15

    Kako nema kise u Paracinu kolaps

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA