Požar u centru Beograda, evakuisana cela zgrada (FOTO)

Požar se dogodio u tavanskom delu zgrade, u Zmaj Jovinoj ulici, iz kojeg kulja dim. Na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila, kao i kola hitne pomoći, a ulica je blokirana

  • 0

U centru Beograda u Zmaj Jovinoj ulici broj šest oko 10.15 časova izbio je požar u stanu u potkrovlju koji vatrogasci pokušavaju da ugase, a stanari su na vremenema evakuisani tako da nema povređenih.

Načelnik gradskog sektora za vanredne situacije Rade Milošević rekao je Tanjugu da je, prema dojavi, centar požara u tavanskom delu zgrade, iz kojeg kulja dim. Na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila, kao i kola hitne pomoći, a ulica je blokirana.

Kako javlja Tanjugov reporter sa lica mesta, kada su došli vatrogasci-spasioci oni su evakuisali stanare koji nisu sami smeli da izađu iz zgrade zbog gustog dima. Vatrom i dimom je zahvaćen krov zgrade u Zmaj Jovinoj šest, ispred koje su se okupili građani, s obzirom da su u blizini i kafići i Knez Mihailova ulica.

Vlasnik stana u kome je izbio požar Dragan Zidarević rekao je Tanjugu da u stanu u momentu izbijanja vatre nije bilo nikoga. Zidarević je rekao da nije bio u stanu kada je izbio požar, već su ga obavestili da se pojavila vatra, a on ne može da pretpostavi šta je uzrok incidenta.

(Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA