Troje lakše povređeno u udesima!

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene

  • 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, među kojima i jedna petnaestogodišnjakinja.

 

- Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 23.45 časova u Železničkoj ulici u Ripnju - rekla jeTanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

Ženska osoba stara oko 15 godina zadobila je razderotinu gornje usne, povrede glave, desnog lakta i nadlaktice, istakla je portparol Hitne pomoći.

 

Mladić star oko 25 godina zadobio je povredu glave, objasnila je Macura i dodala da su povredjeni prevezeni u Urgentni centar.

 

 

Muškarac, motociklista, star oko 54 godine je u udesu oko 21.35 časova u Višnjičkoj ulici na Paliluli zadobio povredu leve polovine grudnog koša i leve potkolenice, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

 

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 230 intervencija od kojih 56 na javnim mestima, precizirala je Macura.

 

Lekarima su se tokom noći najčešće obraćale osobe sa hiprertenzijom, srčani bolesnici i astmatičari, dodala je Macura.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA