Kik-boks šampion direktor JKP Gradske pijace! (FOTO)

Pred početak današnje sednice Skupštine grada Goran Vesić je najavio da će danas biti predložena mnoga kadrovska rešenja, kao i da bi nekadašnji kik-bokser Ivan Sočo mogao da preuzme poziciju direktora JKP Gradske pijace

  • 16

Borba za samo 20 direktorskih mesta Javnih preduzeća bila je veoma žustra s obzirom na činjenicu da je na ovaj konkurs pristiglo 270 prijava. Kako pokazuju podaci o pristiglim kandidaturama, najveće borbe su se vodile za direktorsku fotelju Gradskih pijaca – čak 32 prijave.

Pred početak današnje sednice Skupštine grada, Goran Vesić je najavio da će danas biti predložena mnoga kadrovska rešenja, konkretno u vezi sa direktorskim pozicijama Javnih preduzeća.

- Očekujem da bude konstatovano da je dosadašnji direktor JKP Gradske pijace Predrag Vejnović podneo ostavku, i da za vršioca dužnosti direktora bude imenovan mr Ivan Sočo, koji je do 1. jula obavljao dužnost gradskog sekretara za poljoprivredu – rekao je Vesić.

Ivanu Soču funkcionisanje “Gradskih pijaca” nije strano, jer se tokom 2009. i 2010. godine nalazio na čelu Sektora pijačnih usluga u pomenutom preduzeću.

Ivan Sočo je ušao u sveru javnosti kada ga je sa mesta šefa republičke Uprave smenila Vlada, nakon skandala sa nedozvoljenim nivoom aflatoskina u mleku. Nakon toga, Soča je postavljen na funkciju Sekretara za poljoprivredu, a kasnije i na mesto predsednika skupštine ZOO vrta.

Podsećamo da se Sočo bavio kik-boksom, kao i da je  2001. godine bio svetski, a 2002. evropski šampion u tom sportu. Novi vršilac dužnosti direktora se može pohvaliti da je dva puta proglašavan za zaslužnog sportistu Jugoslavije, zbog neverovatnih rezultata koje je ostvarivao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA