Dajte krv i kupajte se besplatno na bazenu! (FOTO)

U utorak, 29. jula, na SC "Olimp" biće organizovana druga letnja akcija dobrovoljnog davanja krvi. Kao mali znak pažnje, uprava bazena na "Olimpu" darovaće prvih 50 davalaca krvi sa po pet karata za bazen

  • 12

Sportski centar "Olimp - Zvezdara" i Institut za transfuziju krvi Srbije (ITKS) organizuju u utorak, 29. jula, drugu letnju akciju dobrovoljnog davanja krvi, saopštio je Institut za transfuziju krvi. Akcija će biti organizovana u SC "Olimp".

Cilj akcije je da se tokom letnjeg perioda rezerve krvi održavaju na optimalnom nivou. Akcija će početi u 12.30 i trajaće do 15 sati, piše 24 sata.

Uprava bazena na "Olimpu" kao mali znak pažnje prvih 50 davalaca krvi darovaće sa po pet karata za bazen (2 dnevne i 3 noćne) koje mogu da iskoriste tokom letnjeg perioda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    26. jul 2014 | 08:57

    Nema.Popili - komarci...

  • Slobo

    25. jul 2014 | 15:26

    Dao sam krv preko 30 puta I imam ''B'' (-) krvnu grupu izuzetno retku.Dajem na poziv iz Transfuzije u Kraljevu.Nikad nisam naplatio ni jedan dinar nikom za krv niti cu u buducnosti.Ali ovaj potez me je toliko iritirao da sam morao da napisem ovaj komentar.Dajete propusnice za bazen? Kada nemoze da sastavi dva dana lepog vremena da bih posetili bazen.Jeli ovaj gest treba neko da pokaze kako misli na dobrovoljne davaoce krvi.Bolje bih bilo da povedete akciju da se zakonom zastite I omoguci humanim ljudima benificije kod stomatologa u dobivanju besplatnih lekova I ostalih benifita koje zasluzuju ovi humani ljudi.Skoro svaki dan slusamo u vezi donatorskih karti za organe.Sve je to uredu I nikada se nezna da li ce I kada nekom takva vrsta pomoci zatrebati.Ali mi pojedinci I visok stepen korupcije u Zdravstvu odnosno u drustvu ne uliva poverenje u ovaj humani gest.Nazalost tako razmisljam a takodje mislim da smo mnogo daleko od humanog drustva.Kod nas vladaju vrednosti I zakon novca,korupcije...

  • Dobrovoljac

    25. jul 2014 | 14:17

    Nemojte, mnogo je 5 karata za 50 ljudi! U Crnoj Gori krv placaju 50 eura, a vi znate samo da kukate. U Kragujevcu su nam bar dali sezonske karte za bazene, i to ne samo za prvih 50 nego svima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA