Organic live fest: Prošetajte Topčiderskim brdom i naučite ponešto o energetici (FOTO)

Prvi Organic live fest u Beogradu biće održan 20. i 21. septembra u Topčiderskom parku, svi posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu ali i da saznaju mnoge korisne informacije iz oblasti energetike i organskog načina života

  • 0

U Topčiderskom parku, od 20. do 21. septembra, od 10 do 21 sati, održaće se Organic Live Fest, prvi festival u ovom delu Evrope čiji je koncept zasnovan na promovisanju održivog razvoja, što podrazumeva racionalno korišćenje prirodnih resursa primenom savremenih tehnologija i razvijanju svesti o organskom načinu života.

Obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita životne sredine osnovne su teme festivala, ujedno i najaktuelnije teme savremenog društva. Ulaz na festival je besplatan.

Festivalski prostor podeljen je u nekoliko segmenata Solarna bina, Organska ulica, Eko Kuća, Trg hibridnih vozila, Kulturno ćoše, naučni kutak, zdrav način života i dečiji svet.

Program festivala obuhvata časove joge i metaboličkog fitnesa, nastup dečijeg hora "Kolibri", zatim slede predavanja iz oblasti organske proizvodnje i energetske efikasnosti, predstave za decu, unplugged koncerti klasične muzike. Zatim tribina na temu ekološke odgovornosti, pozorišne predstave od kulturnog i istorijskog značaja i završni deo predstavlja veče poezije i unplugged koncerti renomiranih autorskih bendova čija je muzika prilagođena imidžu festivala.

Organic Live Fest prepoznat je od strane Evropske komisije kao događaj od velikog značaja u promociji energetske efikasnosti na evropskom nivou. Od 2012. Godine, festival je jedan od učesnika Evropske nedelje održive energije EUSEW, a od 2014. i predstavnik Srbije u Evropskoj nedelji mobilnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA