Velika akcija protiv bahato parkiranih!

Direktor Parking servisa Andrija Čupković rekao je novinarima da je uvođenje komunalnog reda prioritet tog preduzeća i da je nedopustivo da bahati pojedinci svojim automobilima blokiraju trotoare pešacima i stanarima

  • 15

Velika akcija uklanjanja nepropisno parkiranih vozila iz okoline ugostiteljskih objekata u Beogradu sprovedena je večeras.

Uklonjena su nepropisno parkirana vozila iz Ulice Strahinjića Bana i okolnih ulica, Njegoševe ulice, Omladinskih brigada na Novom Beogradu, sa Topličinog venca i u okolini Hrama Svetog Save.

Akcija je sprovedena na inicijativu JKP Parking servis, u saradnji sa Gradom Beogradom, saobraćajnom policijom, Interventnom jedinicom beogradske policije i Komunalnom policijom.

Direktor Parking servisa Andrija Čupković rekao je novinarima da je uvođenje komunalnog reda prioritet tog preduzeća i da je nedopustivo da bahati pojedinci svojim automobilima blokiraju trotoare pešacima i stanarima.

- Ovom akcijom jasno stavljamo do znanja da nema povlašćenih i da zakon mora da važi za sve - rekao je Čupković.

Načelnik komunalne policije Nikola Ristić istakao je da je akcija u interesu građana i da je cilj da se umanje prekršaji i kazne oni koji krše propise.

- Beograđani su navikli na prisustvo komunalnih policajaca, imamo dobru saradnju sa beogradskom policijom, a građani ne prave probleme kad sankcionišemo prekršaje - rekao je Ristić.

On je naveo da će od 1. oktobra biti uvedeno sankcionisanje sa elektronskim prekršajnim nalogom, kad će prekršaji biti češće i brže sankcionisani.

Pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević rekao je da je ovo samo jedna u nizu akcija koje će se sprovoditi u narednom periodu, a pokazuje rešenost grada da uspostavi komunalni red.

- Komunalni red i stabilnost su prioritet i očekujte akcije i u vezi sa nepropisno postavljenim splavovima, uvođenjem reda u gradskom javnom prevozu - rekao je Milosavljević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratomir

    19. septembar 2014 | 22:25

    Kakvo je ovo zamazivanje očiju !!!! Pa gde ste bili celo leto kad nije moglo da se prodje preko starog sajmista ??? Na samo 50 metara od parkiralista parking servisa svako vece je bahato parkirano preko 100 automobila ! Gospodo počistite prvo ispred svoje kuće pa tek onda idie dalje !!!!!!!!!!

  • Kos

    19. septembar 2014 | 21:58

    tako se puni grdska kasa i zemljaci se dovode u red to treba radidi svaki dan bahatim vlasnicima

  • Mi-6

    19. septembar 2014 | 23:17

    Puna podrška,samo napred ne može da se tako bahato ponašaju ma koliko god novca imaju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA