Dostavljač hrane na motociklu povređen kod Doma omladine

Mladić je pao u suprotnu kolovoznu trasu, a teža nesreća je izbegnuta za dlaku pošto je vozač "pežoa", koji je dolazio iz suprotnog pravca, na vreme zakočio i nije naleteo na motociklistu koji je ležao na zemlji

  • 1

Motociklista A. G. (24) povređen je večeras oko 21 sat u saobraćajnoj nezgodi kod Doma omladine.

Kako piše "Blic", do udesa je došlo u Ulici braće Jugovića, između Doma omladine i lokala "Big pica", kad je A. G. proklizao motociklom na kojem je razvozio hranu iz ovog lokala na mokrom kolovozu i pao.

Mladić je pao u suprotnu kolovoznu trasu, a teža nesreća je izbegnuta za dlaku pošto je vozač "pežoa", koji je dolazio iz suprotnog pravca, na vreme zakočio i nije naleteo na motociklistu koji je ležao na zemlji.

Zbog naglog kočenja, u "pežo" je otpozadi udarilo jedno vozilo, a ekipe Hitne pomoći su brzo došle na lice mesta i prevezle povređenog motociklistu u Urgentni centar. Prema prvim informacijama, A. G. nije teže povređen.

Saobraćaj kod Doma omladine je zbog nezgode bio nakratko u zastoju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Werp690

    23. septembar 2014 | 07:30

    Pa kada moraju da budu na adresi za maksimum 30 minuta od poziva ili je to sto je naruceno za dz....Jure po gradu kao nenormalni,gledam ih svaki dan i sada samo je prisebnoscu vozaca Pezoa izbegnuta tragedija...Brz oporavak momku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA