PODVIG KOMUNALACA: Zarobili napadača koji je šrafcigerom izbo vozača autobusa na liniji 79!

- Putnici su pozvali komunalne policajce, koji su pretrčali ulicu, ušli u vozilo gradskog saobraćajnog preduzeća i sprečili napadača da dalje napada vozača - objasnili su iz komunalne policije, dodajući da je napadač zadržan do dolaska patrole MUP-a

  • 2

Nakok šokantnog događaja u kojem je Filip Adamović (20) tukao i šrafcigerom ubo vozača autobusa na liniji 79, kontaktirali smo komunalnu policiju koja nam je razjasnila tok ovog užasnog događaja.

Patrola komunalne policije je na poziv putnika u autobusu na liniji 79 da pomognu vozaču koji je napadnut od strane jednog NN lica, reagovala tako što je uhvatila napadača i sprečila dalji napad.

Policija navodi da je brzo i efikasno sprečila napadača da nastavi sa maltretiranjem vozača.

- Putnici su pozvali patrolu komunalne policije koja je pretrčala ulicu, ušla u vozilo gradskog saobraćajnog preduzeća i sprečila napadača da dalje napada vozača - objasnili su iz komunalne policije, dodajući da je napadač zadržan do dolaska patrole MUP-a.

- Lice je potom izvedeno iz vozila gradskog saobraćajnog preduzeća i zadržano do dolaska patrole MUP-a i istima predato kako bi preduzeli mere iz okvira svoje nadležnosti - završili iz komunalne policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA