PUTNICI, PAŽNJA: Turistički autobusi ubuduće kreću od Buvljaka umesto od Centra Sava!

Onima koji ne budu poštovali ovaj dogovor komunalna policija će naplaćivati kazne od 65.000 do 200.000 dinara

  • 4

Turistički autobusi će od ponedeljka, 3. novembra, umesto sa parkinga ispred Sava Centra i ostalih dosadašnjih stajališta, polaziti sa parkinga preko puta buvlje pijace kod Bloka 42, izjavio je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA) Aleksandar Seničić.

- Zvanična odluka o toj izmeni još nije doneta, ali je postignut dogovor između Parking servisa, komunalne policije, JUTE i Gradskog sekretarijata za saobraćaj - kazao je Seničić.

Onima koji ne budu poštovali ovaj dogovor komunalna policija će naplaćivati kazne od 65.000 do 200.000 dinara, dodao je.

Seničić je turističkim novinarima, uoči studijskog putovanja u Solun, rekao da će u naredna dva meseca biti sređena kompletna infrastruktura - nadstrešnice, klupe, sanitarni čvorovi..

- Oni koji dovoze putnike, odnosno vlasnici privatnih vozila, moći će da koriste parking pored tog prostora i umesto dosadašnje dnevne karte od 150 dinara, parking će plaćati po satu - precizirao je Seničić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    31. oktobar 2014 | 16:49

    Bas super svako ko ostavi auto na parkingu kod buvljaka i odputuje na nekoliko dana, moze da se oprosti sa kolima. Tamo nocu nema zive duse a ni danju nije bas pametno tu parkirati, obzirom na broj obijanja na tom mestu.

  • ma stvarno

    31. oktobar 2014 | 22:31

    Ha ha kad ste dozvolili da vam hotel crown plaza odredjuje kao smeta im buka ma stvarno

  • Budživoje Stojković

    2. novembar 2014 | 06:32

    Ponosan sam na Malog gradonačelnika, genije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA