DRAMA TIRKETOVE ĆERKE: Idemo dalje, borićemo se do krvi! (FOTO) (VIDEO)

- Nikoga nije briga što sam Tirnanićeva ćerka. Jednom sam morala da tražim uslugu i to se desilo kada su mi isključili struju, a napolju je bio neverovatni minus. Tada sam pozvala Vojislava Koštunicu, jer sam sa njim išla u školu. Pomogao mi je tom prilikom i tako se sve završilo, priča Gordana Tirnanić Radosavljević, ćerka jednog od najboljih fudbalera koje je ova zemlja ikad imala

  • 8

Nakon što je dobila rešenje kojim je prinuđena da napusti svoj dom u kojem danas živi, ćerka poznatog fudbalera Aleksandra Tirnanića, Gordana Tirnanić Radosavljević, juče je trebalo da bude izbačena iz stana u Mileševskoj ulici na Vračaru.

 

Čitav problem, nastao je oko nerešenog spora koji se već 20 godina odvija između nje i njenog rođenog brata, koji živi u Americi. Gordana tvrdi da je njen otac jedan veliki stan zamenio za dva manja, koja je dao njenom bratu i njoj.

 

Do sukoba je došlo kada je njen rođeni brat prepisao njen stan na ime svoje ćerke Kaline, pa je tako Gordana sada bukvalno bez krova nad glavom.

 

 

Ekipa "Telegrafa" juče je posetila gospođu Tirnanić, koja nas je dočekala u svom stanu, sa prijateljicom. Dve žene mirno su sedele za okruglim trpezarijskim stolom isčekujući svoju sudbinu.

 

- Ne znam hoće li me izbaciti. Ja nemam gde da odem, a ne znam ni šta da radim sa očevim stvarima - pričala nam je Gordana i u tom trenutku začulo se zvono na vratima. Nakon nekoliko trenutaka neprijatne tišine, ustala je da otvori.

 

Sudski izvršitelj Zoran Dumić ušao je u stan u pratnji dva pripadnika policije. Ispred zgrade čekao je kombi za selidbu i još jedan policijski automobil.

 

 

Nakon što je odbila da potpiše rešenje, gospođa Tirnanić je mogla da odahne, jer joj je saopšteno da je u narednih osam dana neće izbaciti iz stana, zbog štajka advokata, te se sve odlaže.

 

Međutim, ovo ne znači da je sve gotovo.

 

- Idemo dalje, borićemo se do krvi! - bila je odlučna Gordana.

 

Na pitanje da li je nailazila na bilo kakve reakcije vezane za njeno poreklo, Gordana je rekla da nikoga nije briga što je ćerka Aleksandra Tirnanića i da se nikada nije pozivala na očevo ime da bi nešto postigla.

 

 

- Nikoga nije briga što sam Tirnanićeva ćerka. Jednom sam morala da tražim uslugu i to se desilo kada su mi isključili struju, a napolju je bio neverovatni minus. Tada sam pozvala Vojislava Koštunicu, jer sam sa njim išla u školu. Pomogao mi je tom prilikom i tako se sve završilo.

 

Stan u kojem se Gordana nalazi ima oko 68 kvadrata i u njemu živi sa sinom Reljom, koji trenutno boravi u Moskvi.

 

Kada smo pitali gospođu Tirnanić kako bi njen otac reagovao da je sada među nama, ona je odgovorila:

 

- Da je moj otac živ, golim rukama bi zadavio mog brata!

 

 

Kako bismo skrenuli malo sa ove teške teme, porazgovarali smo sa njom oko čuvenog filma "Montevideo", i njenim utiscima. Gordana je ovom prilikom rekla da je imala prilike da priča sa Draganom Bjelogrličem, kao i da je Milanu Bikoviću iz šale rekla " Jao, tata, gde si ti?".

 

- Prilikom razgovora sa Bjelom, pitao me je kako sam shvatila određene delove filma, jer nisu temeljeni na istini. Ja sam mu na to odgovorila, da mu dopuštam svu umetničku slobodu i da je potpuno razumem.

 

 

Iako ju je ovaj razgovor oraspoložio, gospođu Tirnanić čeka velika borba, a za osam dana ćemo videti kako i na koji način će se sve završiti.

 

(D. Čavić)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tata Ikun

    21. novembar 2014 | 06:42

    Brat izbacuje rođenu sestru na ulicu... Ccc. Ja bih za moju život dao.

  • Maja

    21. novembar 2014 | 00:40

    Kakve veze ima ko joj je bio otac? Svasta? Pa ne izbacuje nju drzava iz stana vec upravo sin njenog oca. I on je tirketov sin, moze i on da zakuka u novinama kako ona nikako da se iseli. A tesko da je mogao tek tako da prepise njen stan na svoju cerku, da to tako moze bez njenog pristanka koliko bi se prevara vrsilo... mislim da je mnogo toga precutala, veoma je konfuzna ova prica

  • Hmm

    21. novembar 2014 | 00:42

    Ona zivi u stanu koji se vodi na njenu bratanicu, a ko placa racune za stan, porez i tako to? Struju ocigledno nije bas placala cim su isekli oa je zvala kostunicu. Ne znam bas da li je sve ovako kao sto ova gospodja pokusava da predstavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA