PANČEVAČKI MOST ZATVOREN OD PETKA DO NEDELJE: Evo u koje vreme nećete moći da ga pređete!

Tokom ovog i sledećeg vikenda, doći će do obustave saobraćaja na Pančevačkom mostu zbog neophodnog geodetskog snimanja konstrukcije

  • 2

Zbog geodetskog snimanja čelične konstrukcije 22., 23., 24., 29. i 30. novembra, kao i 1. decembra od ponoći do 2 ujutru i od 3 do 5 časova ujutru biće potpuno obustavljen saobraćaj na Pančevačkom mostu, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za saobraćaj.

Tokom ovih radova, linije GSP neće saobraćati preko Pančevačkog mosta. Vozila sa linije 95 će saobraćati na skraćenoj trasi: Novi Beograd /Blok 45/ – Železnička stanica (Pančevački most), piše "Beoinfo".

Vozila će u oba smera na delu od raskrsnice ulica Bulevar despota Stefana – Jovana Avakumovića do terminusa „Železnička stanica (Pančevački most)” saobraćati ulicama Jovana Avakumovića, Poenkareovom, terminus„ Železnička stanica (Pančevački most)”.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije

    22. novembar 2014 | 08:16

    Normalno zatvarati jedini upotrebljivi most preko Dunava u Beogradu.

  • Marina

    24. novembar 2014 | 00:46

    Kad vec objavljete ovo, objavite vest da je oko stotinak ljudi veceras i sinoc ostalo odseceno od svojih domova na levoj obali, jer niko iz gsp- a nije obavestio putnike da autobusi za ovču, borču... ne saobracaju posle pola 11. A ne od 12. Sramota me sto zivim u beogradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA