Danas otvaranje 54. Novogodišnjeg vašara na BG sajmu

Na dan otvaranja posetiocima će biti omogućen slobodan ulaz na Vašar i besplatno korišćenje objekata za vožnju u luna parku, dok će ostalim danima, zaključno s 30. decembrom, cena pojedinačne ulaznice biti 250 dinara, a deci do sedam godina neće biti naplaćivan ulaz

  • 0

Beogradski sajam, po tradiciji završava sajamsku sezonu 54. Novogodišnjim vašarom koji će svečano biti otvoren danas, najavio je danas ogranizator Vašara Miroslav Grgić.

- "Vašarska vrata" su otvorena svima, kako bi građani bar na trenutak zaboravili na svakodnevne brige i prepustili se zabavi i dobrom raspoloženju - rekao je on na konferenciji za novinare.

Vašar je, kaže, zamišljen i kao maloprodajna priredba robe široke potrošnje, tako da će posetioci u njegovim halama moći da kupe sve što im je potrebno pred novogodišnje i božićne praznike od poklona, dekoracija i ukrasa za jelku, suvenira, nakita, kozmetike, slatkiša, obuće, knjiga itd.

- Vašar je namenjen pripadnicima svih uzrasta - najmlađima, ali i starijim sugrađanima i gostima našeg grada, koji žele da uživaju i zabave su u ambijentu šarenila boja i luna parka - Grgić.

Direktor Zabavnog parka agencije Nomad Vasa Županjevac istakao je da agencija Nomad beleži jubilej, 50 godina učešća na Vašaru i tradicionalno zauzima centralnu poziciju u Hali 1 koja sadrži 40 objekata za zabavu poslednje generacije, namenjenim deci i omladnini, ali i starijima za gledanje i uživanje u uzbudljivim vožnjama punim adrenalina.

Kako je najavljeno u Hali 2-nivo C, celokupan prostor je posvećen deci. U ponudi će se naći igraonice, dečje izdavaštvo, garderoba i oprema, koja će na jednom mestu okupiti veći broj trgovaca i distributera.

Na otvorenoj bini održavaće se predstave, školice za decu, igraonice i radionice, Pan teatar je pripremio dve predstave, a Košarkaški savez Srbije Mini basket ligu, dok će Plesni Centar Mladost organizovati "Prvi beogradski novogodišnji sajamski plesni festival" gde se očekuje dolazak preko 300 plesača iz nekoliko plesnih klubova širom cele Srbije.

Maloprodanji lanac bele tehnike CBT zauzeće celokupni prostor Hale 2-nivo A koji će prodavati robu po izuzetno pristupačnim cenama i sa velikim popustima ćak i do 70 odsto.

Na dan otvaranja posetiocima će biti omogućen slobodan ulaz na Vašar, i besplatno korišćenje objekata za vožnju u luna parku, dok će ostalim danima, zaključno sa 30. decembrom, cena pojedinačne ulaznice biti 250 dinara, a deci do sedam godina neće biti naplaćivan ulaz.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA