Izgoreo autobus u garaži pogona Zemun!

Požar je zahvatio i autobus s brojem 1385. Vozač autobusa tražio je lekarsku pomoć zbog udisanja dima

  • 3

U požaru koji se dogodio u pogonu "Zemun" Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" u noći između petka i subote izgoreo je niskopodni zglobni autobus garažnog broja 386, a požar je zahvatio i autobus sa brojem 1385. Vozač autobusa tražio je lekarsku pomoć zbog udisanja dima.

Ovi autobusi proizvedeni su 2013. godine. U MUP-u kažu da su požar gasili vatrogasci.

- U 02.03 časova primljena je dojava da u Dunavskoj ulici u Zemunu gori autobus u garaži GSP. Na lice mesta odmah su poslate ekipe iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Zemun. U požaru je izgoreo jedan zglobni autobus, a požar je zahvatio i prednji deo drugog autobusa gde je gorela jedna guma i napuklo je prednje vatrobransko staklo. Požar je brzo lokalizovan, a prema našim informacijama vozač autobusa zatražio je pomoć zbog udisanja produkata sagorevanja. Njega je preuzela ekipa Hitne pomoći - kažu u MUP-u.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Direktor GSP-a Željko Milković potvrdio je da je autobus garažnog broja 386 izgoreo, ali nije želeo da nam kaže kako je došlo do požara.

Gradsko saobraćajno preduzeće (GSP) "Beograd" saopštilo je da su zbog niza propusta i požara autobusa u garaži smenjeni izvršni direktor ovog pogona "Zemun" i šef održavanja.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA