(ALI)BABA I 40 RAZBOJNIKA PLJAČKAJU BEOGRAĐANE: Ovde sigurno idete, a ne znate da vas baš tu vrebaju!

- Rekli su mi (obezbeđenje) da već nekoliko dana pokušavaju da uđu u trag bandi Bugara koje predvodi starica - priča ogorčena Beograđanka kojoj je ova grupa ukrala novčanik

  • 9

Banda Bugara, predvođena jednom staricom, u pažljivo isplaniranim akcijama džepari po tržnim centrima. Oni prvo označe žrtvu, prate je po nekom od tržnih centara, a onda u povoljnom trenutku pravi gužvu oko tipovane osobe i neprimetno je pljačka.

 

- Otišla sam u tržni centar kako bih kupila haljinu za venčanje na kojem treba da kumujem. U butiku na kasi je ispred mene bila jedna bakica, koja mi je, zbog nečega izgledala čudno. Videlo se da je starija žena, seda, na sebi je imala krem kaput i naočare. Pazarila je baš dosta "krpica" što nije uobičajeno za jednu baku - počinje da priča odžeparena sagovornica koja je želela da ostane anonimna.

 

Kako piše "Alo", kada je kupila haljinu, sagovornica jeotišla do restorana "Dva štapića" na drugom spratu "Ušća" gde je opet srela istu staricu.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Bilo mi je čudno što je ponovo vidim. U jednom trenutku, baka je nekim pitanjima skrenula pažnju prodavačici i meni, a već u sledećem primetila sam da mi je torba otvorena i da nema novčanika. Odjednom, ni gužve u redu za hranu više nije bilo. Kada sam pogledala bakicu, ona me je začuđeno pogledala i rekla: "Zašto gledaš u mene? Evo imam ja novac, platiću ti ručak". Oni su me tipovali jer su pomislili da u novčaniku imam novac, a ne račune. Zapravo, imala sam samo nekoliko hiljada - rekla je ogorčena Beograđanka.

 

Ispostavilo se da kamere restorana "Dva štapića" nisu radile u trenutku pljačke jer im je baš u tom trenutku pao sistem.

 

- Menadžerka restorana je prvo počela da urla na mene kada sam je zamolila da pozove obezbeđenje. Na kraju je ipak pristala da to uradi - kaže ona.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Obezbeđenje joj je reklo da nije prva koja je odžeparena.

 

- Rekli su mi da već nekoliko dana pokušavaju da uđu u trag bandi Bugara koje predvodi starica. Kada nekog opljačkaju, novcem ili karticama žrtava kupuju robu u tržnom centru. Prazne novčanike obično ostavljaju prodavnicama u kojima se prodaju novčanici ili kabinama za presvlačenje, a neki završe i u kantama za đubre. Srećom, blokirala sam platne kartice na vreme - kaže Beograđanka.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serlok

    31. januar 2015 | 10:27

    Eto napokon pravog izazova za momke koji rade kao obezbedjenje po trznim centrima. Kad kod ih vidim izgledaju kao da im je bas dosadno,a i nije lako stajati 8 sati. Ali neka ih okupi sef,da im slike sumnjivih"baba i deda"i bar ce im smena proci brze,a mozda stvarno i provale lopove

  • shone

    31. januar 2015 | 10:33

    uvek pao sistem nekih kompijutera u srbij

  • Branka

    31. januar 2015 | 10:36

    Zar su babi potrebne krpice a ne lekovi i miran dom e dokle ide ovaj nemoral!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA