UDARIO GA I HTEO DA MU POLOMI KAMERU: Kale Gospodar Vremena napadnut u prevozu! (VIDEO)

- Ja sam normalno pričao, kao i uvek. Onda je taj čovek prišao, opsovao me je i hteo je da mi polomi foto aparat. Ne mogu da verujem šta se desilo. Nikome nisam naudio niti išta loše uradio - rekao je uznemireni Kale

  • 47

Dragan Otašević, u javnosti poznatiji kao Kale Gospodar Vremena, danas je napadnut na liniji broj 95! Kako saznajemo, jedan putnik ga je prvo napao verbalno, a onda ga i udario po ruci u nameri da mu polomi foto aparat, koji Kale uvek nosi sa sobom!

Poznati beogradski džedaj je u šoku i jako je razočaran ovim postupkom, ali, kako kaže, neće odustati od svojih namera, a to su da svakog dana ljudima izami barem po jedan osmeh.

- Ja sam normalno pričao, kao i uvek. Onda je taj čovek prišao, opsovao me je i hteo je da mi polomi foto aparat. Ne mogu da verujem šta se desilo. Nikome nisam naudio niti išta loše uradio - rekao je uznemireni Otašević.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

On tvrdi da je napadač bio visok, crne kose i da je nosio kačket.

- Jedna žena me je branila i rekla mu da me ostavi. Svi znaju Kaleta Gospodara Vremena i znaju kakva sam osoba - zaključuje on.

Pogledajte kako se sve odigralo.

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlasta

    26. februar 2015 | 16:41

    Ume Kale da napravi buku u busu po nekad se dernja toliko da je sigurno nekom to zasmetalo!

  • S

    26. februar 2015 | 16:42

    Kreten

  • E sada zamislite

    26. februar 2015 | 18:38

    Rano jutro,krenete na posao gsp-om da bi zaradili za hleba i najosnovnije(posto je za vise nemoguce)na poslu vas ceka nadredjeni koji vam trazi dlaku u jajetu,muka vam je od slepackog zivota,proklinjete dan kada ste se rodili u ovoj pustari,svesni da ste tu gde jeste i da bolje biti nece i od jednom se pojavi osoba kojoj je sve ravno u zivotu unoseci vam se kamerom u lice,pevajuci nepovezano koje kakve gluposti...Jbg malo iritantno zar ne?Neko se iskulira,a neko ne moze i reaguje impulsivno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA