SINIŠA MALI: Javilo se 1.000 ljudi za stanove u "Beogradu na vodi", očigledno im se sviđa lokacija!

- Njima se očigledno sviđa lokacija i iz prve ruke žele informacije šta će se graditi i raditi i kako će izgledati stanovi - rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali

  • 0

Više od 1.000 građana do sada je pokazalo interesovanje za stanove u dve kule u okviru "Beograda na vodi", izjavio je gradonačelnik Siniša Mali.

 

Mali ocenjuje da je odziv dobar i da je to dobar pokazatelj i signal da građani veruju u taj projekat.

 

- Za prva 24 sata, javilo se više od 1.000 građana koji su zainteresovani da budu obavešteni o daljim koracima i da učestvuju u kupovini stanova u prvim stambenoim kulama - rekao je Mali Tanjugu.

 

Podsećajući da će u dve kule biti oko 320 stanova, gradonačelnik je istakao da se za samo jedan dan javilo tri puta više zainteresovanih nego što ima stanova.

 

Foto: Beoinfo

Foto: Beoinfo

 

Mali nije mogao da precizira koji je profil zainteresovanih kupaca, već je rekao da treba uraditi analizu svih koji su dali podatke. Kako je istakao, većina registrovanih je iz Srbije.

 

- Njima se očigledno sviđa lokacija i iz prve ruke žele informacije šta će se graditi i raditi i kako će izgledati stanovi - podvukao je Mali.

 

Odziv je, kako ocenjuje, dobar i predstavlja dobar pokazatelj i signal da građani veruju u projekat i istovremeno za nadležne da su na pravom putu.

 

Mali je ponovio i da juče nije počela prodaja stanova, već registracija potencijalnih kupaca, što je proces na kojem investitor insistira u svim zemljama u kojima gradi objekte, jer želi da "oseti tržište".

 

Potencijalni kupci se, objasnio je, kroz registraciju na sajtu ili kroz davanje podataka telefonom, registruju da dobijaju informacije o dinamici izgradnje projekta, kao i informacije koje su vezane za stanove - njihov izgled, kvadraturu, cenu...

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA