HAOS NA GAZELI: Dva lančana sudara, šest povređenih, dvoje dece!

Osam vozila je učestovalo u sudaru na mostu u smeru ka Novom Beogradu, ali na sreću niko nije životno ugrožen

  • 36

Šest osoba je povređeno u dva lančana sudara na mostu Gazela.

Osam vozila je učestovalo u sudaru na mostu u smeru ka Novom Beogradu. Poginulih osoba nema, a povređeni su transportovani u Urgentni centar.

Zbog ove saobraćajne nesreće velika je gužva na auto putu od Dušanovca ka Gazeli.

- Od šestoro povređenih, dvoje dece od devet i tri godine, ali srećom niko nije životbno ugrožen i svi imau lakše povrede - rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura za Blic.

I u Urgentnom centru je takođe potvrđeno da je primljeno šest osoba.

- Prvo je dovezena majka sa dva deteta, a kasnije i ostalot troje povređeniih. Još uvek su na dijagnostici, ali za sada ništa ne ukazuje na teže povrede - istakla je Aleksandra Berić, portparolka Urgentnog centra.

(E.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Horus

    6. april 2015 | 13:37

    Naravno da ima lancanih sudara jer ne drzimo odstojanje a zelimo brzo da vozimo, "nabijamo se" uz auto ispred... ne uvazavamo druge, nasilni smo... sve u svemu, sujetni smo, iskompleksirani, nervozni, nigde ne krecemo na vreme i za sve su nam krivi drugi!

  • Novi svetski poredak

    6. april 2015 | 13:40

    Tri puta sam vozio preko Gazele i svaki put je bio zastoj zbog sudara.Beogradjani su nekulturni i bahati vozaci,ulecu iz trake u traku bez zmigavca,zalecu se pa prikoce na milimetar od tebe,otimaju prednost,uzas.Kao da je od zivotnog znacaja sto se uleti i rizikuje glava za dva-tri mesta.Pozdrav iz Slo.

  • KS

    6. april 2015 | 14:00

    BEOGRADJANI NAJGORI VOZACI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA