POČASNA VOŽNJA ZA SUVLASNIKA PINK TAKSIJA: On se za nas BORIO! (VIDEO)

- Teodor je uveo disciplinu i borio se da taksisti dobiju prava koja zaslužuju. Kao vlasnik bio je fer, korektan i pošten. Bio mi je dobar drug i za sobom je ostavio ženu i troje dece. Zaslužio je da se kolege u još većem broju okupe ovde - kaže A. D. (50), koji u "Pink" taksiju radi 7 godina

  • 0

Na parkingu hale "Pionir" okupilo se oko 400 taksista koji su oko 12.50 krenuli u komemorativnu vožnju beogradskim ulicama, kojom odaju počast ubijenom suvlasniku "Pink" taksija Teodoru Gaćeši. Kolona je krenula sa parkinga hale "Pionir" i kako javlja naš reporter, taksisti su prošli kroz Ulicu Čarlija Čaplina, pa preko Mitorpolita Petra došli do Bulevara despota Stefana, gde trenutno kolona vozila prolazi.

 

Policija ima foto-robot ubice suvlasnika Pink taksija?

 

Ulice kojima se vožnja kreće zatvorene su, policija reguliše saobraćaj. Pretežno su na skup došli taksisti "Pink" taksija, ali među okupljenima ima i kolega iz "Beogradskog taksija" i iz drugih taksi udruženja.

 

Printskrin: Youtube/Zeljko Pantic

Printskrin: Youtube/Zeljko Pantic

 

Planirano je da kolona ide Bulevarom despota Stefana do Francuske ulice, zatim Trgom Republike, Kralja Milana do Slavije, Bulevarom Oslobođenja do Ustaničke i Ustaničkom do Plavog mosta, a zatim kružnim putem do Zaplanjske i centralnog groblja. Gde god bude bilo moguće, kolona automobila će se kretati žutim trakama.

 

GAĆEŠA "OVEREN" SA DVA METKA: Ubica ispalio dva hica u leđa, a zatim i u glavu! (FOTO)

 

- Teodor je uveo disciplinu i borio se da taksisti dobiju prava koja zaslužuju. Kao vlasnik bio je fer, korektan i pošten. Bio mi je dobar drug i za sobom je ostavio ženu i troje dece. Zaslužio je da se kolege u još većem broju okupe ovde - kaže A. D. (50), koji u "Pink" taksiju radi 7 godina.

Taksisti voze oproštajnu vožnju za ubijenog vlasnika Pink taksija.

A video posted by Zorana❄ (@zlicasa100lica) on

 

 

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA