BEOGRADOM HARAJU DVOJICA FANTOMA! Evo šta su sve uradili i gde "operišu"!

Policija delinkventskom dvojcu nije oduzela automobil s falsifikovanom tablicom, već im je ona samo oduzeta, a automobil vraćen na korišćenje

  • 12

Beogradska policija ponovo ima problem sa maloletnicima: ovih dana prestonicom divljaju dva delinkventa, koji nisu državljani Srbije, a kojima ne mogu sa preciznošću da se utvrde ni identitet, ni godine, zbog čega ostaju na slobodi.

MOŽE LI NEKO DA IH ZAUSTAVI? Deca nasilnici opet divljaju, pretukli penzionera na Voždovcu!!

Njih dvojica do danas su počinili više od 30 krivičnih dela, mahom razbojništava, ali su i dalje na slobodi.

Svaki put kad bi ih policija uhapsila, morala je i da ih pusti, jer "niko nije bio nadležan" - od tužilaštva, do sudije za prekršaje.

Veruje im se na reč da R.Z. ima 15, a A.R. 16 godina, da su iz Sarajeva i da žive u karton naselju na Novom Beogradu.

Foto: sxc.hu/flipton Foto: sxc.hu/flipton

AKO VIDITE OVU DVOJICU, ODMAH ZOVITE POLICIJU: Evo zašto ih traže! (FOTO)

Poslednji u nizu prestupa dogodio se prošle nedelje kada je ovaj kriminalni maloletnički dvojac ugrozio veliki broj vozača na suto-putu: vozili su se u automobilu sa zatamnjenim staklima, bez zadnje registarske tablice i sa falsifikovanom prednjom, sve vreme presecajući put drugim vozačima.

U jednom momentu zamalo su izazvali saobraćajnu nesreću, zbog čega je pripadnik Žandarmerije Saša Lazić krenuo u poteru za automobilom.

Kad ih je zaustavio, pozvao je policiju da obavi uviđaj, a onda se dogodilo sledeće: ispostavilo se da novobeogradska policija nema čoveka zaduženog za rad sa maloletnicima, pa je ceo događaj zaveden kao - prekršaj.

- U zapisnik je uneto da je to prekršaj, iako je falsifikovanje tablica po našem zakonu krivično delo - navodi naš sagovornik objašnjavajući da je pregovaranje šta će se sa ovim maloletnicima trajalo puna četiri sata.

Razbojnik

Maloletni R.Z. izjavio je da ima ženu i dete, koje se razbolelo, pa je žurio da ga vozi kod lekara.

Druga zanimljiva činjenica iz ovog slučaja je to što im policija nije oduzela automobil sa falsifikovanom tablicom, već im je ona samo oduzeta, a automobil vraćen na korišćenje.

Kako su ispričali policiji, automobil su kupili od poznanika, a kada mu je istekla registracija, policija im je oduzela tablice, zbog čega su oni napravili jednu oznaku "kako ne bi upadali u oči".

Ovako će država rešiti problem dece koja terorišu pola Beograda! (VIDEO)

- Da bi bez ličnih dokumenata neka osoba bila uhapšena i procesuirana, neki tužioci čak traže od policajaca koji su ih hvatali u krađama, da odu u kartonsko naselje na Novom Beogradu, u kom najčešće ovakvi prestupnici imaju prebivalište i da tamo nađu nekoga starijeg od 18 godina, ko bi mogao da potvrdi njihov identitet - priča naš sagovornik kako (ne) funkcioniše sistem u Srbiji, koji omogućava ovakvim delinkventima da neometano krše zakon.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    29. maj 2015 | 15:49

    Imaju debelu sreću što to rade u Beogradu. U SAD bi ih prvo preventivno koknuli bez pardona na prvo mrduckanje posle komande "FRIZ" !!! A drugo sreća da meni nisu ušli u dvorište. Zakon me ne interesuje. Ko na moju porodicu krene naoružan ugasio je. Posle bismo utvrdjivali ko su koliko su stari ? ......

  • prorok

    29. maj 2015 | 16:48

    Sramota da se dozvoljava huliganima da terorisu poštene gradjane.SRAMOTA ZA NAŠE ORGANE KOJI NIŠTA NE PODUZIMAJU!!!!!!!!!!!!

  • N.N.

    29. maj 2015 | 17:40

    "Odlično". A posle se za normalno stanje averzije, netrpeljivosti ljudima odmah pripiše rasizam, na nacinalnoj osnovi.... Niko normalan mi ne smeta (crn, beo, žut..), smetaju mi ovakvi, a oni u 80% slučajeva pripadaju PREZAŠTIĆENIM. Zato su i takvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA