Otvorena nova Lilly drogerija sa apotekom u retail objektu ''Zemun park''

Otvaranjem novog objekta, ukupan broj Lilly drogerija popeo se na čak 140, a među njima 131 je onih u čijem sastavu se nalaze i Lilly apoteke.

  • 2

Još jedna Lilly drogerija sa apotekom otvorena je u okviru retail objekta „Zemun park“ čime je proizvode iz svoje bogate ponude učinila bližim velikom broju Zemunaca i žiteljima okolnih mesta. Po specijalnim, promotivnim cenama i značajnim sniženjima planuli su kozmetički preparati, proizvodi za higijenu, a nemala je bila i potražnja za suplementima i lekovima.

Specijalno iznenađenje na otvaranju bilo je pojavljivanje popularne pevačice Sare Jovanović koja je direktno sa velikog koncerta održanog u Beogradskoj areni došla da se druži s najmlađima, svojim najodanijim fanovima.

Za veselu atmosferu dodatno se pobrinula uvek dobro raspoložena Suzana Mančić, ćaskajući s prisutnima i potpisujući svoju najnoviju knjigu. Uz muziku, balone, sniženja, točak sreće i pregršt poklona za potrošače, najnovija Lilly drogerija svojim otvaranjem doprinela je svečanom duhu otvaranja novog retail parka.

Foto: Promo Foto: Promo

Otvaranjem novog objekta, ukupan broj Lilly drogerija popeo se na čak 140, a među njima 131 je onih u čijem sastavu se nalaze i Lilly apoteke.

Prva Lilly drogerija otvorena je 2003. godine i već punih 12 godina ta kompanija je lider na tržištu. Zahvaljujući vernim potrošačima Lilly je postao najveći domaći lanac drogerija u čijem sastavu postoje apoteke što ovu kompaniju čini jedinstvenom na domaćem tržištu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA