NADA MACURA SPASLA ŽIVOT BEOGRAĐANKI: Filmska DRAMA na Adi Ciganliji!

- Ta gospođa bila je na tribinama kao i ja. Čula sam da je rekla da mora da se skloni sa sunca. Kada sam krenula kući videla sam je u hladovini. Rekla mi je da joj je mnogo loše i da se vrti u glavi - kaže Nada Mcura

  • 20

SREĆA U NESREĆI! Jednoj starijoj Beograđanki pozlilo je je juče na Adi Ciganliji, ali je imala tu sreću da se kolima iza nje nalazila portparolka Hitne pomoći Nada Macura!

Macura koja je krenula s proslave Dana policije, ugledala je sugrađanku kojoj je pozlilo.

- Ta gospođa bila je na tribinama kao i ja. Čula sam da je rekla da mora da se skloni sa sunca. Kada sam krenula kući videla sam je u hladovini. Rekla mi je da joj je mnogo loše i da se vrti u glavi. U sekundi je prebledela i ja sam potrčala ka njoj - rekla je za "Blic" Macura.

- Tu su bili i policajci i jedva smo je preneli do njihovog automobila da legne. Polila sam je vodom i dala joj tabletu fruktoze koju sam imala u torbi upravo zbog ovakvih situacija. Srećom brzo se oporavila - kaže ona.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    1. jun 2015 | 09:29

    Гест достојан лекара и који није на дужности. Али,чему толиког саморекламерства? Мој зет је масу пута помогао људима којима је позлило,али није звао ни тв ни новине. То му је била између осталог и морална обавеза.

  • Totalni mrak

    1. jun 2015 | 10:19

    Spasila zivot? Ja mislio da je izvrišila operaciju na mozgu i to ispod bagremovog hlada.Ludilo.

  • Predrag

    1. jun 2015 | 09:59

    Nada Macura, jos malo i pocece iz frizidera da izlazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA