DRAMA U BEOGRADU: Baka se davila u bujici, a onda je spasao Ivan Ivanović!

Baka je zakoračila da pređe i istog trenutka ju je bujica oborila i udavila bi se da joj nismo prtitrčali u pomoć - prepričava dramu Ivan Ivanović, koji je zajedno sa Vukašinom Nenezićem izvukao staricu iz bujice

  • 12

Bujica koja je bila toliko jaka da je nosila automobile oborila je ženu i ona bi se udavila da joj nisu prišli Ivan Ivanović i Vukašin Nenezić. 

- Vukašin i ja ugledali smo baku koja hoće da pređe ulicu na semaforu u Ustaničkoj, gde je bujica nosila sve pred sobom. Voda je sigurno bila visoka pola metra. Baka je zakoračila da pređe i istog trenutka ju je bujica oborila i udavila bi se da joj nismo prtitrčali u pomoć - prepričava dramu Ivan Ivanović, koji je zajedno sa Vukašinom Nenezićem izvukao staricu iz bujice.

Bujica je, kako kažu, bila toliko silna da je nosila parkirane automobile. Utrčali su za njom u vodu.

Foto: Nebojša Stanković Foto: Nebojša Stanković

- Baka je bila u potpunom šoku. Preneli smo je preko ulice i otpratili do stana u Ulici Vladimira Tomanovića. Starica nam se zahvalila, a kada smo se vratili, očevici su nam aplaudirali - kaže Ivan, zaposlen u Agenciji za registraciju vozila.

Oluja koja je juče tutnjala gradom od 17 do 20 sati napravila je pravi haos. Bujice vode su niz ulice nosile sve pred sobom, automobili su bili do pola u vodi, vetar je obarao drveće i lomio granje.

Ali, tri sata kasnije, izgledalo je kao da neveremena u Beogradu nije ni bilo.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađa

    11. jun 2015 | 18:40

    Bravo, dobri ljudi!

  • |Витез|

    11. jun 2015 | 22:58

    Признајте, колико вас је отворило само да види је ли водитељ у питању?

  • King

    11. jun 2015 | 20:23

    Beogradjani gledali a tzv dodjosi je spasili ! Beogradjani imaju samo naglasak i nista vise zato im ljudi sa strane i uzimaju poslove jer su sposobniji, prodorniji , bore se i ne cekaju sa im padne s neba !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA